Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Υπόθεση Ρουμπάτη: Ποιος μεγαλοδικηγόρος απειλεί μάρτυρες;

Δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης έχει μηνυθεί από γυναίκα αξιωματούχο της υπηρεσίας για σεξουαλική παρενόχληση.

Επειδή, μάλιστα, η μηνύτρια αρνήθηκε να υποκύψει στις «ορέξεις» του τότε διοικητή της εκδιώχθηκε από τη θέση της και για λόγους εκδίκησης ταλαιπωρήθηκε με στημένη πειθαρχική δίωξη.

Η μήνυση εναντίον του κυρίου Ρουμπάτη εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη και λογικό είναι να ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή.

Στην υπόθεση όμως εμπλέκεται και πολύ γνωστός μεγαλοδικηγόρος – ο οποίος τις τελευταίες μέρες δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι – εμφανιζόμενος ως συνήγορος του πρώην διοικητή της ΕΥΠ. Πληροφορίες από τη Θράκη αναφέρουν, ότι τηλεφωνεί σε ανθρώπους που πιστεύει ότι θα καταθέσουν ως μάρτυρες εναντίον του πελάτη του και εμμέσως πλην σαφώς τους απειλεί!

Καλό θα ήταν, λοιπόν, ο κύριος Ρουμπάτης να δημοσιοποιήσει το όνομα του δικηγόρου του, διότι εάν είναι εκείνος που κάνει τα απειλητικά τηλεφωνήματα στους μάρτυρεςδεν τον λες και ψηλό – φωτιά στα μπατζάκια του πρώην διοικητή …

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ