Δευτέρα 17/5/2021

Στέρησε από το 14χρονο παιδί ένα σουβλάκι που ζήτησε ως τελευταία επιθυμία, ο ανηλεής μαϊμού-γιατρός

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ανάλγητης και εγκληματικής δράσης του ψευτογιατρού «Νίκου Κόντου» που κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Απάτες, ψέμματα και κοροϊδία ήταν αυτά που προσέφερε σε ανθρώπους που απελπισμένοι έψαχναν θεραπεία για ανίατες ασθένειες και καρκίνο, ενώ έπειθε τα θύματά του να σταματήσουν τις αγωγές που ακολουθούσαν και να καταναλώνουν τα αγνώστου προέλευσης σκευάσματά του για να γιατρευτούν.

Οι γονείς των ανήλικων παιδιών που κατήγγειλαν τον γιατρό και έτσι ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας πριν ένα χρόνο, ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά βιώνοντας τις συνέπειες της εμπιστοσύνης που του έδειξαν και έχασαν τα αγγελούδια τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, ο ψευτογιατρός στέρησε από το 14χρονο θύμα του την τελευταία του επιθυμία η οποία ήταν να γευτεί ένα σουβλάκι! Το άτυχο αγοράκι που ακολουθούσε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο είχε ορίσει ο «Νίκος Κόντος» ως  απαραίτητο ακόλουθο της υποτιθέμενης θεραπείας.

Λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, οι γονείς του 14χρονου αγοριού, κάλεσαν στο τηλέφωνο τον μαϊμού – γιατρό για να τον ενημερώσουν ότι το παιδί ζήτησε να φάει το αγαπημένο του φαγητό και εάν αυτό είναι επιτρεπτό. 

Ο  ανάλγητος «Νίκος Κόντος» αρνήθηκε σαδιστικά να δώσει το «ΟΚ» και στέρησε από ένα μικρό παιδί που έπασχε από την ανίατη ασθένεια να απολαύσει ένα γεύμα όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι.  Το παιδί σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ