Σάββατο 12/6/2021

Ιδιοκτήτης σπιτιού στην Εκάλη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με ληστεύουν. Το 2017 μου πήραν και το χρηματοκιβώτιο» (video)

Για ένα χάος κάνει λόγο ο επιχειρηματίας, του οποίου το σπίτι διέρρηξαν χθες το βράδυ άγνωστοι, αρπάζοντας 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας

«Μπήκαν 2 με 3 άτομα. Υπήρχε ένα λευκό αυτοκίνητο έξω. Όλα έγιναν μέσα σε 6 λεπτά» είπε στο protothema.gr ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός. Όπως περιγράφει ο 50χρονος ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, οι διαρρήκτες προσπάθησαν αρχικά να μπουν από την πόρτα της αυλής, χρησιμοποιώντας λοστό αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τελικά μπήκαν από την γκαραζόπορτα και στη συνέχεια έσπασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού. «Έγινε ένας χαμός μέσα στο σπίτι, το ανακάτεψαν. Υπάρχουν 16 κάμερες μέσα στο σπίτι. Φορούσαν κουκούλες και γάντια. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι» προσθέτει.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως έχει πέσει ξανά θύμα διάρρηξης«Δεν είναι η πρώτη φορά που με ληστεύουν. Το 2017 είχαν μπει μέσα στην εταιρεία μου και μού πήραν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο» εξήγησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ