Ιδιοκτήτης σπιτιού στην Εκάλη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με ληστεύουν. Το 2017 μου πήραν και το χρηματοκιβώτιο» (video)

Must Read

Για ένα χάος κάνει λόγο ο επιχειρηματίας, του οποίου το σπίτι διέρρηξαν χθες το βράδυ άγνωστοι, αρπάζοντας 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας

«Μπήκαν 2 με 3 άτομα. Υπήρχε ένα λευκό αυτοκίνητο έξω. Όλα έγιναν μέσα σε 6 λεπτά» είπε στο protothema.gr ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός. Όπως περιγράφει ο 50χρονος ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, οι διαρρήκτες προσπάθησαν αρχικά να μπουν από την πόρτα της αυλής, χρησιμοποιώντας λοστό αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τελικά μπήκαν από την γκαραζόπορτα και στη συνέχεια έσπασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού. «Έγινε ένας χαμός μέσα στο σπίτι, το ανακάτεψαν. Υπάρχουν 16 κάμερες μέσα στο σπίτι. Φορούσαν κουκούλες και γάντια. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι» προσθέτει.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως έχει πέσει ξανά θύμα διάρρηξης«Δεν είναι η πρώτη φορά που με ληστεύουν. Το 2017 είχαν μπει μέσα στην εταιρεία μου και μού πήραν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο» εξήγησε.

https://www.youtube.com/watch?v=n5ePPiH73WM&t=9s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This