Μια σφαίρα στο θώρακα είχε ο 44χρονος υπάλληλος που δολοφονήθηκε στην Τούμπα – Οι κάμερες κατέγραψαν τον δράστη

Πιθανότατα ο πυροβολισμός είναι η αιτία θανάτου του Μάριου - Με τις φωτογραφίες του δράστη στο χέρι ερευνά η αστυνομία

Must Read

Ένα «τυφλό» τραύμα στο σώμα του 44χρονου υπαλλήλου του καταστήματος ψιλικών στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δολοφονήθηκε από ληστή την ώρα που προσπαθούσε να τον σταματήσει, αποκάλυψε η ακτινογραφία στην οποία έγινε στη σορό του αδικοχαμένου Μάριου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε ένα βλήμα στο ύψος του θώρακα. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στον τόπο του εγκλήματος, εντός του καταστήματος δηλαδή, βρέθηκε και ένας κάλυκας των 9mm. ο οποίος μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο δράστης φαίνεται ότι εκτός από τα χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου του, πυροβόλησε τον 44χρονο στο πάνω μέρος του κεφαλιού, με τη σφαίρα να καταλήγει στον θώρακα και πιθανότατα αυτή να είναι και η αιτία θανάτου.

Η επιβεβαίωση των πρώτων αυτών ευρημάτων αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα, όταν και θα διεξαχθεί η νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.

Με φωτογραφίες στο χέρι η έρευνα

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έχουν μια πολύ καθαρή εικόνα του δράστη. Υπήρχε μια κάμερα ασφαλείας στο κατάστημα σε ορατό σημείο και άλλη μια πάνω από το ταμείο, οι οποίες κατέγραψαν τον δολοφόνο.

Οι αστυνομικοί με τις φωτογραφίες από τις κάμερες σαρώνουν την κοντινή, αλλά και ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας τυχόν πληροφορίες στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον δράστη. Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον δολοφόνο να κινείται στην περιοχή της Τούμπας, με τις αστυνομικές πηγές να εκφράζουν αισιοδοξία πως σύντομα θα έχει αποτέλεσμα η έρευνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This