Βιασμός Γεωργίας: Ντοκουμέντο αποκαλύπτει μία άθλια απόπειρα συγκάλυψης με εμπλοκή των αρχών!

Εγκληματικά λάθη και παραλείψεις που δείχνουν... δόλο - Ερωτηματικά για την ανακοίνωση της ΓΑΔΘ

Must Read

«Σεισμό» προκάλεσε η διάψευση της Γεωργίας Μπίκα μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στην οποία αναφερόταν ότι τηρήθηκαν κατά γράμμα τα δέοντα, μετά την καταγγελία της για βιασμό.

Οι ανακοινώσεις της ΓΑΔΘ και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας έγιναν μόλις λίγες ώρες αφότου διέρρευσε από το περιβάλλον του κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης ήταν καθαρές από ναρκωτικές ή άλλες ουσίες, ενώ το ποσοστό αλκοόλ που εντοπίστηκε ήταν μη αξιοποιήσιμο.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΘ αναφέρεται ότι στη νεαρή γυναίκα χορηγήθηκαν «δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες» προκειμένου να δώσει δείγμα ούρων, ωστόσο η Γεωργία διέψευσε τους αστυνομικούς καταγγέλοντας ότι την έστειλαν να πάει να αγοράσει εκείνη τα δοχεία για το δείγμα των ούρων.

Η ίδια κατήγγειλε χθες μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Τους ουροσυλλέκτες μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω, όπου και γύρω στα 40 λεπτά έψαχνα φαρμακείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να δω, έβλεπα θολά. Ήταν κάποια που εφημέρευαν, έψαχνα με gps, δεν μπορούσα να περπατήσω, νέκρωναν τα πόδια μου. Γύρισα, πήρα το αυτοκίνητο, έβαλα gps στο κινητό μου και έτσι βρήκα ένα φαρμακείο και πήγα και πήρα. 40 λεπτά έψαχνα ουροσυλλέκτες. Γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή, πήγαινε να δώσεις τα ούρα, περίμεναν όποτε μπορώ και είμαι έτοιμη να τα δώσω. Γύρω στις 21:00 η ώρα που είπαν όποτε είσαι έτοιμη μπορείς να δώσεις και έδωσα γύρω στις 10 παρά».

Σήμερα, ο δημοσιογράφος έφερε στο «φως» την απόδειξη από την αγορά που έκανε η 24χρονη στο φαρμακείο το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 75.

https://twitter.com/makis_tr/status/1488818207226048513

Στην υπόθεση όλα δείχνουν ότι έχουν γίνει λάθη και εγκληματικές παραλείψεις, ενώ προκαλεί εντύπωση το κείμενο που συνέταξαν οι αστυνομικοί της ΓΑΔΘ υποστηρίζοντας ότι τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες, την ώρα που έστειλαν την 24χρονη ζαλισμένη και σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση να ψάχνει να βρει φαρμακείο την αργία της Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα από όσα περιγράφει η άτυχη κοπέλα, οι αστυνομικοί φέρεται ότι χειρίστηκαν την υπόθεση χωρίς την πρέπουσα προσοχή, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

«Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι ‘κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο και έπειτα έδωσε την εντολή», είπε στο zougla η Γεωργία Μπίκα.

Έστειλαν το δείγμα για εξέταση μετά από 18 ώρες ενώ γνώριζαν ότι δεν θα εντοπιστεί η ουσία GHB

Ταυτόχρονα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δόθηκε εντολή να σταλεί δείγμα ούρων στην Ελβετία μετά από 18 ώρες προκειμένου να ανιχνευθεί η ουσία του χαπιού βιασμού GHB ενώ η ουσία ανιχνεύεται από 6 έως 12 ώρες.

Ακόμα και σήμερα δεν έχει καταρτιστεί ένα πρωτόκολλο για τη διερεύνηση των καταγγελιών θυμάτων που έχουν λάβει την εν λόγω ναρκωτική ουσία. Σύμφωνα με το 24Media Lab, όταν μιλάμε για χάπι βιασμού, συνήθως μιλάμε για τον συνδυασμό αλκοόλ με άλλες ουσίες, όπως η κεταμίνη, το MDMA ή το άχρωμο και άοσμο GHB, που δεν ανιχνεύεται την ώρα που το καταναλώνει κάποιος στο ποτό του. Η ουσία GHB υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας -έστω σε μικρό βαθμό- και η υπερβολική δόση της δεν ανιχνεύεται αν περάσουν 12 ώρες από την κατανάλωσή της. Αυτό σημαίνει ότι συχνά η χρήση του από τους δράστες περνά κάτω από το… ραντάρ, αφού όταν πια εξετάζονται τα θύματά τους, έχει παρέλθει το 12ωρο. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τουλάχιστον επιτακτική η δημιουργία ενός πρωτοκόλλου για την εξέταση θυμάτων που έχουν λάβει GHB.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από την Γεωργία που διαψεύδει τους αστυνομικούς: «Έψαχνα να αγοράσω ουροσυλλέκτες 40 λεπτά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This