«Βόμβα» από την Γεωργία που διαψεύδει τους αστυνομικούς: «Έψαχνα να αγοράσω ουροσυλλέκτες 40 λεπτά» 

«Δεν περιμέναμε τα αποτελέσματα για να αποδείξουμε κάτι» είπε η 24χρονη

Must Read

Απάντηση στις ανακοινώσεις τη Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έδωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα την ώρα που το θρίλερ γύρω από τις τοξικολογικές εξετάσεις της κορυφώνεται!

Η νεαρή γυναίκα μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο διέψευσε τον ισχυρισμό της ΓΑΔΘ ότι στην 24χρονη χορηγήθηκαν δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες προκειμένου να δώσει δείγμα ούρων.  

«Τους ουροσυλλέκτες μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω, όπου και γύρω στα 40 λεπτά έψαχνα φαρμακείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να δω, έβλεπα θολά. Ήταν κάποια που εφημέρευαν, έψαχνα με gps, δεν μπορούσα να περπατήσω, νέκρωναν τα πόδια μου. Γύρισα, πήρα το αυτοκίνητο, έβαλα gps στο κινητό μου και έτσι βρήκα ένα φαρμακείο και πήγα και πήρα. 40 λεπτά έψαχνα ουροσυλλέκτες. Γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή, πήγαινε να δώσεις τα ούρα, περίμεναν όποτε μπορώ και είμαι έτοιμη να τα δώσω. Γύρω στις 21:00 η ώρα που είπαν όποτε είσαι έτοιμη μπορείς να δώσεις και έδωσα γύρω στις 10 παρά» δήλωσε η 24χρονη σε επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι μέχρι εκείνη την ώρα είχε πάει στην τουαλέτα γύρω στις 5 φορές και είχε αποβάλλει αρκετά υγρά.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ

Νωρίτερα η ΓΑΔΘ στην ανακοίνωσή της, σύμφωνα με την οποία ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, τόνισε: «Ελήφθησαν από την παθούσα δείγματα ούρων, αφού της χορηγήθηκαν σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι ελέχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν υπόνοιες χορήγησης σε αυτή ναρκωτικών ή άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών».

Σχολιάζοντας το πόρισμα του ΑΠΘ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στην Ελβετία, η Γεωργία σχολίασε: «Δεν περιμέναμε τα αποτελέσματα για να αποδείξουμε κάτι». 

Δείτε εδώ την απόδειξη από τους ουροσυλλέκτες που αγόρασε η 24χρονη από το φαρμακείο, μετά την καταγγελία της.

To GHB δεν ανιχνεύεται αν περάσουν 12 ώρες

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο συνηθισμένη ουσία των χαπιών βιασμού είναι η GHB, μια ουσία η οποία υπάρχει σε έναν μικρό βαθμό στον ανθρώπινο οργανισμό ωστόσο η υπερβολική δόση της δεν ανιχνεύεται αν περάσουν 12 ώρες από την κατανάλωσή της, γεγονός που αφήνει «παραθυράκι» στους δράστες να ξεφύγουν. Στην Γεωργία το δείγμα ελήφθη 18 ώρες μετά τον βιασμό της. 

«Μου πήρε κατάθεση ο ένας αστυνόμος. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήταν σε αυτό το ξενοδοχείο, δεν είχαν δώσει εντολή ώστε να μην καθαριστεί το δωμάτιο. Άλλαξαν βάρδια, οπότε ο αστυνόμος του περιπολικού μπήκε και είπε ”κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο» κατήγγειλε η Γεωργία.

Ακούστε όσα δήλωσε μετά τις ανακοινώσεις των αρχών, οι οποίες έγιναν σήμερα, την ημέρα που διέρρευσε από το περιβάλλον του κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη το αποτέλεσμα των εξετάσεων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This