«Σεισμός» στα social media για την Γεωργία: «Ένας μήνας κωλυσιεργίας και συνεχίζουν μέχρι να τα κουκουλώσουν»

«Το χάπι του βιασμού, ξεκαθαρίζει μετά από 12 ώρες στα ούρα» λέει ο τεχνικός σύμβουλος - Στο πλευρό της 24χρονης χιλιάδες χρήστες του Twitter

Must Read

Οργή και προβληματισμό έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η έως τώρα εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, μετά την εγκληματική καθυστέρηση στη λήψη δειγμάτων από τον οργανισμό της, καθώς όπως διαφαίνεται πίσω από όλη αυτή την απραξία πιθανόν να κρύβεται δόλος και προσπάθεια «συγκάλυψης» των ατόμων που κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν αρχικά από το περιβάλλον του κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη, στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και σε εργαστήριο της Βέρνης, στην Ελβετία δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες ή άλλες ουσίες, ενώ η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στα ούρα της είναι μη αξιοποιήσιμη.

Το πόρισμα παραδόθηκε στα χέρια της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης σήμερα από τον  ιατροδικαστή Νίκο Ράικο ο οποίος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και παρέδωσε ο ίδιος στην ανακρίτρια τον φάκελο με τα αποτελέσματα. Έναν ολόκληρο μήνα μετά την καταγγελία της 24χρονης.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Γεωργίας, Δημήτρης Γαλεντέρης, σημείωσε μιλώντας στο Live News: «Αν σταματήσει η ουσία να βρίσκεται στα ούρα, κανένα μηχάνημα δεν μπορεί να το αποδείξει». Ο γιατρός, ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος ανέφερε ότι θα ζητηθεί επανέλεγχος των δειγμάτων και τρίχες για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα.

«Η ποσότητα αλκοόλ στα ούρα δεν αντικατοπτρίζει ούτε την κατανάλωση ούτε και τον μεταβολισμό σε τίποτα, είναι αναξιόπιστο νούμερο δεν το λαμβάνουμε υπόψιν μας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από την ποσότητα αλκοόλ στα ούρα πόσα ποτά ήπιε και αν ήταν σε κατάσταση να δώσει συναίνεση ή όχι» σημείωσε και εξήγησε: «Τα ούρα πάρθηκαν μετά από περίπου 18 ώρες. Τα νούμερα είναι πλασματικά, δεν μπορούμε να κάνουμε αναγωγή στην κατανάλωση του αλκοόλ. Για τις υπόλοιπες ουσίες, το χάπι του βιασμού, ξεκαθαρίζει μετά από 12 ώρες στα ούρα. Το δείγμα που πάρθηκε με καθυστέρηση μετά από 18 ώρες δεν μπορεί να μας δώσει αποτελέσματα για κάποια συγκεκριμένη ουσία».

Ο κ. Γαλέρης πρόσθεσε: «Μόλις πάρω στα χέρια μου τα αποτελέσματα θα αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας για να βρούμε την αλήθεια».

«Στο τέλος θα μας πουν ότι η Γεωργία τους βίασε»

Την ίδια ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρήστες ξεσπούν για τις εξελίξεις και εκφράζουν την οργή τους για τις καθυστερήσεις των αρχών στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας. Πολλοί κάνουν λόγο για συγκάλυψη, ενώ δηλώνουν την στήριξή τους μέσω του hashtag «#με_την_Γεωργια».

https://twitter.com/Sthpneumatodes/status/1488562592465489920

https://twitter.com/anarxoapliti/status/1488562797881536512

https://twitter.com/msiggou/status/1488563046096191490

https://twitter.com/DJSurvivor2/status/1488563385436356613

https://twitter.com/Pola12121/status/1488564369831124994

https://twitter.com/aniklaa_spj/status/1488565175900856332

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This