Αδιανόητα τα όσα περιέγραψε η μικρή Ιωάννα για τη φρίκη που ζούσε μαζί με τον δολοφονημένο Ανδρέα…

Αποκαλύψεις-σοκ από την αδελφή του επτάχρονου για τις κακοποιήσεις – Ακόμα και τανάλια χρησιμοποιούσε ο Πολωνός υπάνθρωπος

Must Read

Μόνο φρίκη προκαλούν τα όσα σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του επτάχρονου Ανδρέα, η σορός του οποίου βρισκόταν κρυμμένη επί πέντε χρόνια στην Κυψέλη, αρχικά σε τσιμεντένιο λάκκο και στη συνέχεια στην εργαλειοθήκη του Πολωνού δολοφόνου, με τη συναίνεση και τη συνεργασία της μάνας του παιδιού, Χριστίνας Κλαούντια Μ.

Τα όσα πέρασε ο μικρός Ανδρέας και γίνονται γνωστά είτε μέσω καταθέσεων, είτε μέσω της δικογραφίας που σχημάτισαν οι Αρχές, αποκαλύπτουν την Κόλαση που βίωνε μια τόσο αθώα παιδική ψυχή.

Τις ανατριχιαστικές στιγμές που πέρασε ο αδελφός της, αλλά και η ίδια στα χέρια της μάνας της και του συντρόφου της, περιέγραψε η μικρή Ιωάννα, η οποία γλίτωσε από τον εφιάλτη και ζει με ανάδοχους γονείς εδώ και χρόνια. Το 2017 που δολοφονήθηκε ο Ανδρέας, η μικρή ήταν οκτώ ετών.

Σύμφωνα με το Open, η μικρή ήταν η πρώτη που περιέγραψε στους αστυνομικούς (παρουσία και παιδοψυχολόγου) το τι συνέβαινε και αποκάλυψε τη φρίκη. Για τα βασανιστήρια και την κακοποίηση που δεχόταν από τον Πολωνό σύντροφο της μητέρας τους, αλλά και την απάθεια της μητέρας τους…

«…Οι τιμωρίες ήταν πολύ συχνές. Ποτέ δεν τον σταματούσε η μητέρα. Τις περισσότερες φορές μας άφηναν νηστικούς με τον αδελφό μου. Κάποιες φορές που είχαμε σημάδια στο σώμα και στο πρόσωπο από τις τιμωρίες, δεν πηγαίναμε σχολείο για να μη μας δουν. Θυμάμαι και μια μέρα που ο Μάριος πήρε μια τανάλια από αυτές που είχε για τη δουλειά και έσφιγγε τα δάχτυλα του Ανδρέα», ήταν μια χαρακτηριστική περιγραφή, από τις πάρα πολλές που έκανε η μικρή Ιωάννα στους σοκαρισμένους αστυνομικούς.

Πως είναι δυνατόν μια μάνα να επιτρέπει να βασανίζονται έτσι τα παιδιά της;

Πως είναι δυνατόν να συμμετέχει κιόλας στα βασανιστήρια;

Πως είναι δυνατόν να μην αντιδρά στη δολοφονία του παιδιού της;

https://youtu.be/-nLGs1ZxwmI

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This