Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Αυτή είναι η 41χρονη που ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο σύζυγός της

Στράβωσε η λάμα του μαχαιριού από τα χτυπήματα

Must Read

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από τη γυναικοκτονία με θύμα 41χρονη στο χωριό Τσιλιβί, και δράστη τον σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, σε κλίμα οδύνης οι συγγενείς και οι φίλοι της άτυχης 41χρονης ετοιμάζονται να την αποχαιρετήσουν, καθώς θα κηδευτεί την Παρασκευή στην Αλβανία. Φωτογραφίες του θύματος, της 41χρονης Ελεονώρας δημοσιεύει η ιστοσελίδα flamis.

Σήμερα ο δράστης βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος του 51χρονου που ξυλοκόπησε και στη συνέχεια έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο τη 41χρονη γυναίκα, με την οποία είχαν τρία παιδιά, ηλικίας 20, 14 και 8 ετών.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων αφού ακούγονταν φωνές με τον δράστη να φωνάζει πως θα σκοτώσει τη γυναίκα του. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ βρήκαν τη 41χρονη αιμόφυρτη και σοβαρά τραυματισμένη. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά αφότου έφτασε στο νοσοκομείο.




Στράβωσε το μαχαίρι από τη μανία των χτυπημάτων

Μάλιστα τέτοια ήταν η μανία του 41χρονου που στράβωσε η λάμα του μαχαιριού με το οποίο μαχαίρωνε το θύμα. Η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο, ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, ενώ το τρίτο παιδί είναι ενήλικο, 20 ετών, και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά τη δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν, στο χωριό Κερί.

Συγκλονίζει η μαρτυρία γειτόνισσας 

Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας για τη γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, καθώς, όπως είπε στην αστυνομία, ο δράστης, αφού χτύπησε την άτυχη γυναίκα, στη συνέχεια την τραβούσε από τα μαλλιά και φώναζε πως θα τη σκοτώσει.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού ήταν αυτή που βρήκε την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος και δίπλα της το μοιραίο κουζινομάχαιρο.

Μια ώρα πριν τη σκοτώσει του έκανε μήνυση 

Στις 21:30 της Κυριακής η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στο οικείο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει. Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να τη χτυπά.




Καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία ο γυναικοκτόνος

Ο δράστης της γυναικοκτονίας ήταν γνωστός στις Αρχές για τον βίαιο χαρακτήρα του. Μόλις στις 22 Ιουνίου είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης και του είχε απαγορευθεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων. Η γυναίκα, όμως, τον λυπήθηκε, καθώς δεν είχε πού να μείνει, και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, μέχρι που χθες βράδυ τη σκότωσε.

Τα πρώτα λόγια του 51χρονου στις Αρχές

Όταν ο 51χρονος γυναικοκτόνος παραδόθηκε στην αστυνομία, η συμπεριφορά του ήταν ιδιαίτερα προκλητική, σαν να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει.

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο ήμουν βίαιος απέναντί της. Το βράδυ έμεινα έξω. Μόνος μου έκατσα στο βουνό, στην περιοχή Μπόχαλη. Πήγα για δουλειά γιατί δεν είχα καταλάβει ότι τη σκότωσα. Δεν πίστευα ότι τη σκότωσα. Μετανιώνω, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε και έχασα τον έλεγχο», ανέφερε ο 51χρονος γυναικοκτόνος.

Σε σοκ ο 20χρονος γιος

Ο 20χρονος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, μίλησε για την καλύτερη μάνα του κόσμου και ότι έκανε δύο δουλειές για να μεγαλώσει αυτόν και τα άλλα δύο αδέλφια του. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν θέλει να δει ξανά τον πατέρα του.

«Ήταν η κακή ώρα, έλειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση. Απλά, το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Η μάνα μου γυρνούσε στο σπίτι με τον φόβο, μετά τη δουλειά. Και τώρα αυτή την περίοδο έκανε και δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Ο πατέρας μου με την πάροδο του χρόνου γινόταν πιο επιθετικός», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο 20χρονος.

Διαβάστε ακόμη: «Ήταν η τέλεια μάνα … Το φταίξιμο είναι και δικό μας» – Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης από τη Ζάκυνθο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This