Τρομερές καταγγελίες Λύτρα για την ανακρίτρια που εξέτασε τη 12χρονη – «Σπάει» τη σιωπή της η μάνα μέσα από το κελί

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η ανήλικη μετά από την τρίτη κατάθεση στην ανακρίτρια

Must Read

Αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες του δικηγόρου της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο και τους «πελάτες» του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, το 12χρονο κορίτσι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς η συμπεριφορά της ανακρίτριας απέναντι στην ίδια, δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Ο κ. Λύτρας εξήγησε ότι το παιδί ανέφερε στη θεία του, ότι η ανακρίτρια που την εξέτασε προχθές της συμπεριφέρθηκε με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο και την έκανε να αισθανθεί πολύ άσχημα. Μάλιστα, ήταν τόσο έντονη η απαξίωση, που αναγκάστηκε να μεσολαβήσει η ψυχολόγος.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο δικηγόρος, δεν υπήρχε κανένας λόγος να καλέσουν τρεις φορές για κατάθεση το παιδί και να το υποβάλλουν σε τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία. «Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι σε ένα παιδί 12 χρονών» ανέφερε ο δικηγόρος.

Κλείνοντας, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι τα εντάλματα σύλληψης έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ, με αποτέλεσμα πολλοί από τους 213 που βρίσκονται στη λίστα με τους παιδοβιαστές, να έχουν καταφέρει να διαφύγουν ανενόχλητοι στο εξωτερικό.



Την ίδια ώρα η 37χρονη μητέρα που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, χωρίς να υπάρχουν αρκετά στοιχεία σε βάρος της, αναγνωρίζει τις ευθύνες της στο ότι δεν έχασε από τον έλεγχο της την 12χρονη, ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με την βαριά κατηγορία για μαστροπεία.

«Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν» αναφέρει στις πρώτες δηλώσεις της μέσα από το κελί η μητέρα σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

H ίδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει βγει καθόλου από το κελί της, το οποίο είναι υψίστης ασφαλείας και βρίσκεται δίπλα από αυτό της Πισπιρίγκου. Η 37χρονη παραμένει στο κελί της διαβάζοντας βίους Αγίων και δεν βγαίνει να προαυλιστεί.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This