Πίστευαν πως κήδεψαν 73χρονο, αλλά βρέθηκε ολοζώντανος σε δομή της Ρόδου – Ψάχνουν να βρουν ποιον έθαψαν

Must Read

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Η ΡΟΔΙΑΚΗ αποκάλυψε ένας απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο νησί των Ιπποτών και αφορά έναν ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη-γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη, στις 24 Απριλίου.

Οι αρχές θεώρησαν πως το πτώμα άνηκε στο άτομο που έμενε εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο αρκετές φορές, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή δεν έγινε κάποια αναγνώριση από τους γείτονες, ούτε βρέθηκε κάποιο έγγραφο που να πιστοποιούσε την ταυτότητά του.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου, όπου–σύμφωνα με το ρεπορτάζ-συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και έγινε η κηδεία την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, χθες  το βράδυ το παιδί του, το οποίο όπως δήλωσε δεν είχε επαφές με τον πατέρα του για προσωπικούς λόγους,  ενημερώθηκε ότι  ο… υποτιθέμενος νεκρός, ήταν ολοζώντανος και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα χρονίων παθήσεων της περιοχή των Κολυμπίων, έπειτα μάλιστα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών της Ρόδου!

«Με κάλεσαν από την Αστυνομία, μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Έγιναν η κηδεία και το μνημόσυνο», είπε ο γιος του 73χρονου που έπαθε σοκ όταν χθες  δέχθηκε ένα νέο τηλεφώνημα. «Με πήραν από το ίδρυμα και μου είπαν ότι ο πατέρας μου ζει!».

Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός! Πλέον, μένει  να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στην αποθήκη. Η ασφάλεια Ρόδου ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ενώ δεν αποκλείεται να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος.

Πάντως, από μαρτυρίες γειτόνων, και σύμφωνα πάντα με τη ΡΟΔΙΑΚΗ που ανέδειξε το θέμα, στο σπίτι του 73χρονου σύχναζε και ένας φίλος του. Όμως, δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ατόμου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This