20-9-2020

Όταν ο Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να το «ρισκάρουμε» με την Τουρκία (video)

Η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο πολιτικός κόσμος την τουρκική απειλή και την πολλάκις εκφρασθείσα πρόθεσή της να επεκταθεί σε βάρος της Ελλάδας συμπυκνώνεται στην αχαρακτήριστη άποψη που είχε διατυπώσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας (ο οποίος διατέλεσε και υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση Τσίπρα) στις 25 Μαΐου 2012.

Σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο Kontra Channel, ο κ. Μπαλάφας έκανε λόγο για εξοικονόμηση πόρων με δραστική μείωση των αμυντικών δαπανών της χώρας. Όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το τι θα γίνει με την Τουρκία σε αυτή την περίπτωση, τότε εκείνος απάντησε: «Θα το ρισκάρουμε».

Οι πολιτικοί της εθνικής χρεωκοπίας έχουν συνηθίσει να ρισκάρουν καταστάσεις και πράγματα που δεν τους ανήκουν. Ελαφρά τη καρδία μπορούν να βάλουν την Ελλάδα στο πράσινο τραπέζι του πολιτικάντικου τζόγου, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο:

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ