Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αποκαλύφθηκε ο @fatihtezcan το μακρύ χέρι του Ερντογάν στο διαδίκτυο!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Απειλεί την Ελλάδα με εισβολή στην Θράκη, κατ’ εντολή του ίδιου του Ερντογάν!

Ενοχλήθηκε ο Fatih Tezcan που το newsbreak.gr του τράβηξε την κουκούλα και αποκάλυψε τον ρόλο του ως το μακρύ χέρι του Ερντογάν στο Twitter. Την ώρα που η πλατφόρμα έχει κατεβάσει εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμούς από τους Τούρκους προβοκάτορες, ο συγκεκριμένος συνεχίζει να υφίσταται με σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Μία προσεκτική παρατήρηση των αναρτήσεων του, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Ο άνθρωπος αυτός εκτός από τα χτυπήματα σε εσωτερικούς αντιπάλους του σουλτάνου, αποτελεί την φωνή της τουρκικής κυβέρνησης εξαπολύοντας απειλές κατά της Ελλάδας και όλων των άλλων στόχων του τουρκικού βαθέως κράτους.

Από όταν αποκαλύψαμε τον ρόλο του, οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης του newsbreak.gr έχουν γίνει στόχος μαζικών επιθέσεων από τουρκικούς λογαριασμούς, μόλις ο Τούρκος προβοκάτορας κοινοποίησε το άρθρο μας.

Την ίδια στιγμή όμως που οι Τούρκοι καταγγέλλουν το newsbreak.gr, παραβιάζουν με τις αναρτήσεις τους τις βασικές αρχές του Twitter περί υποκίνησης μίσους, ρατσισμού και λοιπά. Και φυσικά έχουμε περάσει στην αντεπίθεση μαζί με εκατοντάδες Έλληνες χρήστες του Twitter.

Ώρα λοιπόν να μετρηθούμε, ώρα να τους δείξουμε πως οι Έλληνες θα σταθούν απέναντι τους σε όλα τα επίπεδα. Και σε όλα τα πεδία μαχών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ