Αποκαλύφθηκε ο @fatihtezcan το μακρύ χέρι του Ερντογάν στο διαδίκτυο!

Must Read

Απειλεί την Ελλάδα με εισβολή στην Θράκη, κατ’ εντολή του ίδιου του Ερντογάν!

Ενοχλήθηκε ο Fatih Tezcan που το newsbreak.gr του τράβηξε την κουκούλα και αποκάλυψε τον ρόλο του ως το μακρύ χέρι του Ερντογάν στο Twitter. Την ώρα που η πλατφόρμα έχει κατεβάσει εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμούς από τους Τούρκους προβοκάτορες, ο συγκεκριμένος συνεχίζει να υφίσταται με σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Μία προσεκτική παρατήρηση των αναρτήσεων του, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Ο άνθρωπος αυτός εκτός από τα χτυπήματα σε εσωτερικούς αντιπάλους του σουλτάνου, αποτελεί την φωνή της τουρκικής κυβέρνησης εξαπολύοντας απειλές κατά της Ελλάδας και όλων των άλλων στόχων του τουρκικού βαθέως κράτους.

Από όταν αποκαλύψαμε τον ρόλο του, οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης του newsbreak.gr έχουν γίνει στόχος μαζικών επιθέσεων από τουρκικούς λογαριασμούς, μόλις ο Τούρκος προβοκάτορας κοινοποίησε το άρθρο μας.

Την ίδια στιγμή όμως που οι Τούρκοι καταγγέλλουν το newsbreak.gr, παραβιάζουν με τις αναρτήσεις τους τις βασικές αρχές του Twitter περί υποκίνησης μίσους, ρατσισμού και λοιπά. Και φυσικά έχουμε περάσει στην αντεπίθεση μαζί με εκατοντάδες Έλληνες χρήστες του Twitter.

Ώρα λοιπόν να μετρηθούμε, ώρα να τους δείξουμε πως οι Έλληνες θα σταθούν απέναντι τους σε όλα τα επίπεδα. Και σε όλα τα πεδία μαχών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This