Εξώδικο κατοίκων στον Δήμαρχο Αθηναίων τον οποίο κατηγορούν για ισλαμοποίηση της πόλης

Must Read

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Κώστα Μπακογιάννη απέστειλαν κάτοικοι του Βοτανικού, κατηγορώντας τον ουσιαστικά για «ισλαμοποίηση» της περιοχής τους και συγκεκριμένα της οδού Πολυκάρπου, όπου επεκτείνεται το hotspot για μετανάστες/πρόσφυγες, δίπλα στην υφιστάμενη δομή των αιτούντων άσυλο στον Ελαιώνα, με σχεδόν 2.000 άτομα να διαμένουν εκεί.

«Ολοκληρώνετε ότι ο προκάτοχός σας κατέστρεψε ώστε να εδραιωθεί προ των πυλών της πόλεως των Αθηνών μια ισλαμική πόλη βοηθώντας ταυτοχρόνως κι εσείς στην κατάλυση της Συνθήκης της Λωζάνης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη διαμαρτυρία, η οποία απευθύνεται στον κ.Μπακογιάννη.

Και συνεχίζει σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Ονειρεύεστε μάλιστα αυτήν την πόλη με ένα ισλαμικό τέμενος που είναι κτισμένο πάνω σε αρχαιολογικό θησαυρό, εντός αρχαιολογικής περιοχής, ένα παράνομο οικοδόμημα, χωρίς διανοιγμένους ολόγυρα δρόμους, χωρίς αντίστοιχη υψομετρική μελέτη και επί της ανύπαρκτης, δήθεν οδού Ασυρμάτου, εντός κοινόχρηστου χώρου πρασίνου, ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού. Κι έτσι, διαλύετε την πολιτιστική μας συνέχεια και συνοχή!».

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση για τους λόγους του εξώδικου:

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣ Τόν ἀξιότιμον κ. Δήμαρχον τοῦ Δήμου Ἀθηναίων…..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

MasterChef: Ακόμα δεν γύρισε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση

Η Τάνια λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, αποχώρησε από το MasterChef, οικειοθελώς. Έτσι λοιπόν η παραγωγή του reality...

More Articles Like This