Νέα μαχαιριά από τη Γερμανία! Κατηγορεί την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών

Must Read

«Επαναπροωθήστε» τους στην Γερμανία!

Στην σκιά του απίστευτου επεισοδίου στη Ρόδο όπου θαλαμηγός και τρία ακόμα τούρκικα σκάφη επιχείρησαν να κάνουν απόβαση με το ελληνικό λιμενικό να τους αποτρέπει, οι Γερμανοί προβαίνουν σε μία άνευ προηγουμένου πρόκληση κατηγορώντας την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις!

 

Η γερμανική κυβέρνηση λοιπόν κατηγορεί επισήμως την Ελλάδα για «παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων στην Τουρκία«. Δια στόματος μάλιστα του υφυπουργού Άμυνας Πέτερ Τάουμπερ, με επιστολή που κατέθεσε στην γερμανική βουλή! Σύμφωνα με τον πολιτικό που ανήκει στο κόμμα της Μέρκελ, πληρώματα του γερμανικού πολεμικού ναυτικού περιγράφουν δύο περιπτώσεις, μάρτυρες επαναπροωθήσεων «Προσφύγων» πίσω στα τουρκικά ύδατα, σε νησιά του Αν. Αιγαίου. Ο Τάουμπερ κουνά και το δάκτυλο λέγοντας ότι, «η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική κυβέρνηση και εφιστά την προσοχή στους ισχύοντες κανόνες του Διεθνούς Δικαίου» σύμφωνα με την Ντόιτσε Βέλε.

Μάλλον οι Γερμανοί ξεχνούν λόγω των αδελφικών σχέσεων τους με την Τουρκία, ότι η Ελλάδα φυλά όχι μόνο τα σύνορα της αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε κάλλιστα να επαναπροωθούμε τους παρανόμως της εισελθόντες και μάλιστα σε καιρό πολεμικής κρίσης, στην Γερμανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This