Δύο θετικοί στον κορωνοϊό στη Λέσβο και δύο στη Χίο

Must Read

Λέσβος και Χίος ανεβάζουν το επίπεδο συναγερμού τους και σε υγειονομικό επίπεδο, αφού βρέθηκαν δύο νέα θετικά κρούσματα σε κάθε νησί. 

Στη Λέσβο, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ένας από τους 55 πρόσφυγες/μετανάστες που έφθασαν την Τετάρτη στη παραλία των Μυστεγνών στα ανατολικά του νησιού. Οι νεοαφιχθέντες έχουν τεθεί σε απομόνωση στη δομή καραντίνας του Καρά Τεπέ, ενώ από τον ΕΟΔΥ ελήφθησαν δείγματα από όλους.

Επίσης, σύμφωνα με το lesvospost.com, θετικός βρέθηκε κι ένας 74χρόνος συνταξιούχος από την Μυτιλήνη, ο οποίος δεν είχε πρόσφατα ταξιδέψει ή έρθει σε επαφή με άτομο από κάποιο ταξίδι.

Όσον αφορά τη Χίο, εκεί έχουμε δύο νέους ανθρώπους να έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊο.

Πρόκειται για έναν 35χρονο μετανάστη από την Υεμένη, που βρίσκεται στο νησί εδώ κι έναν χρόνο διαμένοντας στο ΚΥΤ της ΒΙ.ΑΛ. μαζί με ακόμα 30 άτομα. Ο 35χρονος την Τετάρτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου για νοσηλεία και περίθαλψη.

Το δεύτερο και πιο ανησυχητικό κρούσμα, όπως αναφέρει το politischios.gr, αφορά 21χρονη Χιώτισσα με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό παρότι δεν είχε ταξιδέψει εκτός νησιού για αρκετό χρονικό διάστημα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This