Απίστευτη καταγγελία! «Χτύπησε τη μητέρα μου στο κεφάλι, την έριξε κάτω και την παρέσυρε επειδή τάιζε αδέσποτα»

Must Read

Mε έκκληση για κοινοποίηση της δημοσίευσής της, η Σταυρούλα Σαρηγιαννίδου γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι η μητέρα της ξυλοκοπήθηκε άγρια, στις 23 Αυγούστου από κάτοικο της περιοχής της Καρδίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλλει στον λογαριασμό της η κ. Σαρηγιαννίδου, αλλά και στην «Αδέσποτα Ζώα Θεσσαλονίκης», ένας άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε την μητέρα της στο κεφάλι και το πρόσωπο τη στιγμή που έβαζε φαγητό και νερό στα αδέσποτα. Η ίδια αναφέρει ότι έχουν προχωρήσει σε μήνυση και είναι αποφασισμένη να βρει δικαίωση. Η καταγγέλλουσα ανέφερε μάλιστα στο zoosos.gr ότι ο άνθρωπος αυτός που επιτέθηκε στη μητέρα της μένει κοντά στην οικία τους ενώ την έχει απειλήσει και στο παρελθόν. 

Διαβάστε την ανάρτησή της

 «Θα ήθελα να αναφέρω ένα σκηνικό το οποίο συνέβη χθες το βράδυ στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Ένας άντρας του οποίου δεν του αρμόζει σε καμία περίπτωση η λέξη “άντρας”, περνούσε έξω από το σπίτι μου όπου η μητέρα μου έχει τοποθετήσει 2 μπολακια για τα αδέσποτα, ένα με φαγητό και ένα με νερό. Ήταν με το αυτοκίνητό του και αφού είδε τη μητέρα μου να γεμίζει τα μπολ, την απείλησε λέγοντας της ότι θα ρίξει φόλα στην ίδια και σε όλα τα σκυλιά της γειτονιάς. Όταν η μητέρα μου πήγε να υπερασπιστεί την ίδια και τα ζωάκια, αυτός είπε θα μιλάς καλύτερα μη βγω από το αυτοκίνητο και σε πλακώσω στο ξύλο, όπως και έγινε.

Βγήκε από το αυτοκίνητο και χτύπησε τη μητέρα μου στο κεφάλι και στο πρόσωπο, την έριξε κάτω και την παρέσυρε στο δρόμο στην προσπάθεια της να αμυνθεί. Και όλα αυτά επειδή η μητέρα μου λατρεύει τα ζώα περισσότερο και από τους ανθρώπους, και από ότι φάνηκε δικαίως!

Προχωρήσαμε φυσικά σε μήνυση προς το πρόσωπό του και σας υπόσχομαι πως αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι απλά. Τέτοιοι “άνθρωποι” είναι επικίνδυνοι όχι μόνο για τα ζωάκια που δεν ενοχλούν κανέναν, αλλά ακόμα και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους όπου τα αγαπούν και τα προστατεύουν.

Κοινοποιήστε το και δώστε δύναμη και σε άλλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες συμπεριφορές, να μιλούν, να αντιδρούν και να υπερασπίζονται τόσο τα ζώα όσο και τον ίδιο τους τον εαυτό. Και εύχομαι σύντομα αυτός ο πλανήτης να αποκτήσει αληθινούς ανθρώπους και όχι πράγματα τα οποία έχουν 2 πόδια, ένα κουκούτσι για εγκέφαλο και δύναμη που τους κάνει “μάγκες” χτυπώντας γυναίκες και αθώα αδέσποτα. Σας ευχαριστώ!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This