Τρόμος στην Νέα Σμύρνη από τον «δράκο των ασανσέρ»! Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 18χρονο κορίτσι!

Must Read

«Ασανσέρ του τρόμου» έγινε για μια νέα κοπέλα αυτό της πολυκατοικίας στην οποία κατοικεί μαζί με την οικογένειά της στη Νέα Σμύρνη, καθώς βίωσε έναν εφιάλτη στο πρόσωπο ενός άγνωστου «δράκου» που κυκλοφορεί ελεύθερος σκορπίζοντας τον τρόμο στις ανυπεράσπιστες γυναίκες για να ικανοποιήσει τις διαστροφές του.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει σήμερα, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Espresso», η  18χρονη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της αργά το βράδυ του Σαββάτου μετά από διασκέδαση. Με μηχανικές κινήσεις άνοιξε την πόρτα της εισόδου και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ για να ανέβει στον όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της. Αρχικά, δεν ανησύχησε όταν είδε να μπαίνει ξωπίσω της στην είσοδο να ακολουθεί ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος μπήκε μαζί της στο ασανσέρ. Μάλιστα, στην κατάθεση που έδωσε αργότερα στους αστυνομικούς δεν έκανε σαφή περιγραφή του, καθώς δεν τον είχε προσέξει καθόλου. Ωστόσο, ήταν σίγουρη ότι δεν είναι κάποιος από τους ενοίκους.

Μέσα στο κουβούκλιο του ανελκυστήρα, προτού ακόμη πατήσει το κουμπί για τον όροφο του διαμερίσματός της, ο άγνωστος άνδρας αιφνιδίασε την 18χρονη και της επιτέθηκε. Στην περιγραφή της η κοπέλα αποδίδει ως κίνητρο την πρόθεσή του να την κακοποιήσει σεξουαλικά, καθώς αυτό έδειχναν οι κινήσεις του…

Παλεύοντας με νύχια και με δόντια, η έντρομη 18χρονη επιχείρησε να απωθήσει τον επίδοξο βιαστή της και τελικά κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του ασανσέρ, να πεταχτεί έξω και να ανεβεί τρέχοντας από τις σκάλες μέχρι το σπίτι της. Στο μεταξύ, η μητέρα της είχε ακούσει τα δυνατά χτυπήματα στην πόρτα του ασανσέρ και βγήκε στην είσοδο για να δει τι συμβαίνει. Τότε, είδε με τρόμο την κόρη της να ανεβαίνει αλαφιασμένη από τη σκάλα.

κακοποίηση

Η 18χρονη κοπέλα της περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε με την επίθεση του ανώμαλου μέσα στην στενάχωρη καμπίνα και η οικογένεια ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασε στην πολυκατοικία το πλήρωμα ενός περιπολικού, ωστόσο παρά την άμεση ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ. ο άγνωστος είχε εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη από την παρουσία του.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από την ταραγμένη νεαρή και εκδόθηκαν αναζητήσεις για τον επίδοξο βιαστή, βάσει της περιγραφής που έκανε το παρ’ ολίγον θύμα της επίθεσης. Στο μεταξύ, ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και ίσως αναζητά ένα νέο θύμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This