Νέα φωτιά στη Μόρια! Γερμανική Μ.Κ.Ο. και πράκτορες της ΜΙΤ οργάνωσαν τους εμπρησμούς;

Must Read

Μετά την 5η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο καταυλισμός της Μόριας καταστράφηκε ολοσχερώς, με τα τελευταία σημεία που είχαν γλιτώσει από τις φλόγες, να γίνονται στάχτη και αυτά. 

Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού του ΚΥΤ, με κυβερνητικές πηγές να αποδίδουν τις ευθύνες στην Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με το kontranews.gr.

Το σχέδιο εμπρησμού έλαβε χώρα όσο τα πυροσβεστικά βρίσκονταν μακριά από την περιοχή, ενώ αμέσως μετά την κλήση για για κατάσβεση της φωτιάς, μια ομάδα μεταναστών, επιχείρησε να εμποδίσει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ομάδα προσπαθούσε να πείσει τους μετανάστες να κινηθούν προς τη Μυτιλήνη.

Η συγκέντρωση στο Βερολίνο

Σύμφωνα το ρεπορτάζ, πηγές από τις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες αναφέρουν ότι το Βερολίνο έδωσε το πράσινο φως για τα παρανάλωμα, καθώς μία ημέρα πριν ξεσπάσει η φωτιά, πραγματοποιήθηκε στην πύλη του Βρανδεμβούργου συγκέντρωση Μ.Κ.Ο. που συνδέονται Ελλάδα.

Κατασκοπευτικοί μηχανισμοί σε γερμανική Μ.Κ.Ο.

Επιπλέον, μετά από έλεγχο σε γερμανική Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιείται στη Μόρια και η οποία έχει άμεση σχέση με Τούρκους δουλεμπόρους και πράκτορες της ΜΙΤ, εντοπίστηκαν κατασκοπευτικοί μηχανισμοί.

Στο υπουργείο Άμυνας εκφράζονται φόβοι ότι γίνονται προσπάθειες μεθοδευμένης εξέγερσης, με τους Τούρκους να εστιάζουν στην αποσταθεροποίηση της χώρας μας, ενώ στην ατέρμονη προβοκάτσια που παρουσιάζεται καθημερινά στα ΜΜΕ και στον τουρκικό τύπο, γίνεται λόγος μέχρι και για…  κέντρο παράνομης κράτησης μεταναστών στον Έβρο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This