Επιβάτιδα αρνούνταν πεισματικά να φορέσει μάσκα σε πτήση Αθήνας-Ηρακλείου

Must Read

Αναστάτωση για ακόμα μία φορά προκλήθηκε σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης επειδή επιβάτης αρνούνταν πεισματικά να βάλει προστατευτική μάσκα, αυτή τη φορά στη νυχτερινή πτήση, Αθήνα – Ηράκλειο, την Παρασκευή.

Η ανένδοτη στάση της γυναίκας να κάνει χρήση της προστατευτικής μάσκας, παρά τις αμέτρητες υποδείξεις του πληρώματος, καθήλωσε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο των Σπάτων για ώρα, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση στην προγραμματισμένη αναχώρηση.

Η πτήση με 200 επιβάτες και με προορισμό το αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου επρόκειτο να αναχωρήσει στις 22:40 τη νύχτα της Παρασκευής. Η εν λόγω επιβάτισσα επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος με καθυστέρηση, γύρω στις 22:20 και κάθισε στη θέση της χωρίς να φορά μάσκα. Το πλήρωμα επανέλαβε αμέτρητες φορές το γεγονός ότι υποχρεούται η ίδια όπως και όλοι να φορούν μάσκα, ωστόσο η γυναίκα δεν συμμορφώθηκε, αλλά αντίθετα άρχισε να μετακινείται σε άλλες θέσεις, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των υπόλοιπων επιβατών.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους ενημέρωσε την Ασφάλεια του Αερολιμένα για το συμβάν, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η ένταση από την πλευρά της επιβάτισσας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες λιποθύμησε όταν άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου και τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος.

Ωστόσο, το ερώτημα που δημιουργήθηκε σε πλήρωμα και επιβάτες ήταν πώς κατάφερε η γυναίκα να περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου χωρίς να φορά τη μάσκα της.

Η πτήση τελικά απογειώθηκε λίγο μετά τις 23:30 με περίπου μία ώρα καθυστέρηση.

 

 

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This