Δύο νέα πύρινα μέτωπα σε Αλεξανδρούπολη και Ναυπακτία – Φωτιά και κοντά στο ΚΥΤ Σάμου! (video)

Must Read

Δύο ακόμη φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και κάμποση ώρα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται σε διαρκή κατάσταση συναγερμού. 

Ειδικότερα, στη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ μέχρι την δύση του ήλιου πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού τρία αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, η πυρκαγιά έχει φτάσει μέχρι το ορεινό χωριό Παραδείσι.

  • Δείτε πλάνα από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή:

Μεγάλη πυρκαγιά, εξάλλου, καίει αυτή την ώρα πευκοδάσος ανάμεσα σε Μελία και Νίψα στην Αλεξανδρούπολη, με αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το e-evros.gr, να κάνουν λόγο για βιβλική καταστροφή(!), καθώς το μέτωπο της φωτιάς ξεπερνά τα 2 χλμ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε μέσα από ρέμα, ενώ η περιοχή όπου μαίνεται η φωτιά είναι πευκώδης και δυσπρόσιτη.

  • Δείτε πλάνα από την πυρκαγιά στην περιοχή της Μελίας, βόρεια της Νίψας:

Πυρκαγιά κοντά στο ΚΥΤ Σάμου

Φωτιά, όμως, έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα και στη βορειοανατολική πλευρά της Σάμου, κοντά στο κέντρο υποδοχής μεταναστών του νησιού, στο Βαθύ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα, οι οποίοι προσπαθούν να οριοθετήσουν το μέτωπο προτού λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις βοηθούμενοι και από τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, ενώ στο έργο τους συνδράμουν υδροφόρες του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Στην περιοχή βρίσκεται και ο δήμαρχος Αν. Σάμου, Γεώργιος Στάντζος, ενώ, σύμφωνα με το samostimes.gr, η κατάσταση εντός της Δομής παραμένει ήρεμη προς το παρόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΚΥΤ της Σάμου έχουν καταγραφεί δύο κρούσματα κορωνοϊού, με τη δομή να έχει τεθεί σε υγειονομικό αποκλεισμό για δύο εβδομάδες.

  • Δείτε πλάνα από την πυρκαγιά στη Σάμο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This