Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ποιος «Ιανός»; Δύο οδηγοί στη Λαμία πιάστηκαν στα χέρια αδιαφορώντας για την έντονη βροχόπτωση

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μετά το τραγελαφικό γεγονός που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λαμία, με τον κάτοικο της περιοχής που εν μέσω του Κυκλώνα θέλησε να παραγγείλει και με τον ντελιβερά που ήθελε να περάσει μέσα από το χείμαρο, άλλο ένα περίεργο συμβάν έγινε γνωστό από την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. 

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, γύρω στις 23:00, στον Κόμβο της Ξηριώτισσας, κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης, δύο οδηγοί αυτοκινήτων σταμάτησαν σε κεντρικό δρόμο, βγήκαν από τα οχήματά τους και άρχισαν να τσακώνονται για άγνωστο λόγο.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο δεν φορούσε μπλούζα, αλλά δεν δίστασε να βγει από το όχημα την ώρα που έβρεχε ασταμάτητα και να λογομαχήσει με τον άλλο οδηγό. Σύντομα, τα αίματα άναψαν και οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Αμέσως, οι διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να τους χωρίσουν, με σκοπό να αποφύγουν τα χειρότερα.

Ο λόγος για τον οποίο οι δύο άνδρες προκάλεσαν αυτή την αναστάτωση παραμένει άγνωστος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ