Η μητέρα θήλασε, κοίμισε και τύλιξε με κουβερτάκι το μωρό πριν το εγκαταλείψει στο παρκο

Must Read

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση ότι ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Πεδίον του Άρεως, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Περαστικοί εντόπισαν το μωρό τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, κάτω από ένα δέντρο και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και του έγιναν εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία γυναίκας που υποστήριξε ότι είδε τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού, η μητέρα αφού το θήλασε, το κοίμισε και το τύλιξε σε κουβερτάκι, το άφησε κάτω από ένα δέντρο και έφυγε. 

«Ένας μικρός άγγελος»

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που εντόπισαν το μωρό, ήταν ο Διευθυντής Παρκών και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής Ευθύμιος Κομκοτός ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr περιέγραψε πώς βρέθηκε το νεογέννητο:

«Το μωράκι ήταν κάτω από τη σκιά του δέντρου και κοιμόταν πάνω σε ένα λευκό κουβερτάκι. Ένα όμορφο και ήσυχο μωράκι, ένας μικρός άγγελος. Δίπλα από το μωράκι υπήρχε και μια μπλε σακούλα από σούπερ μάρκετ που είχε μέσα πάνες. Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τη μητέρα του αλλά δεν μπορέσαμε».

Ένας τρίτος μάρτυρας, ισχυρίστηκε ότι είδε μια γυναίκα η οποία φορούσε μπλε μπούρκα και μια μαύρη μάσκα, να φροντίζει το μωρό της και στη συνέχεια να το εγκαταλείπει και να εξαφανίζεται.

https://www.youtube.com/watch?v=TZ_lEWMak5I

https://www.youtube.com/watch?v=DViMeNFl_Qg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This