Παρασκευή 18/6/2021

Η μητέρα θήλασε, κοίμισε και τύλιξε με κουβερτάκι το μωρό πριν το εγκαταλείψει στο παρκο

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση ότι ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Πεδίον του Άρεως, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Περαστικοί εντόπισαν το μωρό τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, κάτω από ένα δέντρο και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και του έγιναν εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία γυναίκας που υποστήριξε ότι είδε τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού, η μητέρα αφού το θήλασε, το κοίμισε και το τύλιξε σε κουβερτάκι, το άφησε κάτω από ένα δέντρο και έφυγε. 

«Ένας μικρός άγγελος»

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που εντόπισαν το μωρό, ήταν ο Διευθυντής Παρκών και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής Ευθύμιος Κομκοτός ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr περιέγραψε πώς βρέθηκε το νεογέννητο:

«Το μωράκι ήταν κάτω από τη σκιά του δέντρου και κοιμόταν πάνω σε ένα λευκό κουβερτάκι. Ένα όμορφο και ήσυχο μωράκι, ένας μικρός άγγελος. Δίπλα από το μωράκι υπήρχε και μια μπλε σακούλα από σούπερ μάρκετ που είχε μέσα πάνες. Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τη μητέρα του αλλά δεν μπορέσαμε».

Ένας τρίτος μάρτυρας, ισχυρίστηκε ότι είδε μια γυναίκα η οποία φορούσε μπλε μπούρκα και μια μαύρη μάσκα, να φροντίζει το μωρό της και στη συνέχεια να το εγκαταλείπει και να εξαφανίζεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ