Νέα μέτρα σε ταξί – Πόσα άτομα επιτρέπονται

Must Read

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα κυρίως την Αττική και στη Θεσσαλονίκη, μειώθηκε το επιτρεπτό όριο των επιβατών στα Ταξί.

Ειδικότερα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, το όριο των επιβατών στα ταξί θα είναι μέχρι 2 επιβάτες για την Αττική, ενώ για την Θεσσαλονίκη επιτρέπονται μέχρι 3 επιβάτες.

Να υπενθυμίσουμε πως και στις δύο περιπτώσεις εξαιρούνται γονείς με ανήλικα παιδιά, όπου οι επιβάτες μπορούν να είναι έως τέσσερις.

Η αυξανόμενη ή η μειούμενη τάση επιδημιολογικών μεγεθών, καθορίζουν το επίπεδο συναγερμού σε κάθε περιοχή, όπως ο αριθμός κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους, των δεικτών πληρότητας του συστήματος Υγείας και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της επιδημιολογικής κατάστασης, όπως αυτά αποτυπώνονται από τα δεδομένα της ιχνηλάτησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This