Βασιλική Κατσίφα: «Το παιδί μου δεν πείραξε κανέναν, τη σημαία ήθελε να σηκώσει. Ο Κωνσταντίνος μου ζει»

Ξεσπά η μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατά των Αλβανών: «Το πόρισμα που είναι; Θέλω να βγάλουν τις κάμερες που έχουν στα καπέλα. Από εκεί θα καταλάβουν όλοι. Να μη κρύβονται, όσο και να κρύβονται, η αλήθεια θα βγει»

Must Read

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα από την αλβανική αστυνομία στις στις 28 Οκτωβρίου 2018, Βασιλική Κατσίφα, μίλησε στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

«Έχουμε πληγή μεγάλη. Έφυγε άδικα το παιδί μας», είπε αρχικά η κ.Κατσίφα και συνέχισε: «Το πολιτικό σύστημα είναι σιωπηλό. Γιατί άραγε; Αφού είμαστε Έλληνες πολίτες. Έλληνας πολίτης το παιδί μου, ο λεβέντης μου. Πάλευε για τα ιδανικά μας, για το έθνος μας, για τη σημαία. Γιατί να μη μιλήσουν να πουν δυο λόγια; Περιμένω από τον κ. Μητσοτάκη. Είμαι χαροκαμένη μάνα και περιμένω πολλά για το παιδί μου».

Από τους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς στέκεται στον Κυριάκο Βελόπουλο σχολιάζοντας ότι «ο κ. Βελόπουλος μιλάει γιατί είναι πατριώτης. Μας στάθηκε. Είναι λεβεντιά, χαίρομαι που τον ακούω. Θέλω να τον έχει ο Θεός καλά, και την οικογένειά του, γιατί είναι σωστός».

Και συνέχισε με το παράπονό της: «Γιατί να το δολοφονήσουν το παιδί μου; Γιατί δεν βγήκαν να πουν δυο λόγια; Αυτό με κάνει να φωνάζω, γιατί έχω πληγή μέσα μου. Το πόρισμα που είναι; Τί θα πουν οι αλήτες; Θέλω να βγάλουν τις κάμερες που έχουν στα καπέλα. Από εκεί θα καταλάβουν όλοι. Να μη κρύβονται, όσο και να κρύβονται, η αλήθεια θα βγει. Θα πληρώσουν το τίμημά τους. Δεν θα τους αφήσουμε έτσι», ανέφερε.

Αναφερόμενη στον γιο της ξέσπασε: «Ο Κωνσταντίνος μου ζει. Είναι ένας λεβέντης, ένα αστέρι της Βορείου Ηπείρου και όλων των Ελλήνων που μας κοιτά από τον ουρανό. Το παιδί μου δεν έκανε τίποτα. Δεν πείραξε κανέναν. Μπορούσε να σκοτώσει. Δοξάζω το Θεό που δεν σκότωσε, γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Το παιδί μου αγαπούσε τη θρησκεία. Είχε χρυσά χέρια, βοηθούσε όλο το χωριό χωρίς να πάρει δεκάρα», είπε η κ. Κατσίφα.

Για να καταλήξει: «Χιλιάδες μανάδες με παίρνουν τηλέφωνο από παντού. Από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά, Γερμανία και από όλη την Ελλάδα. Όλοι για τον λεβέντη μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This