Η επιδημία σαρώνει τα εργοστάσια! Ανησυχία με νέα κρούσματα στον Λαγκαδά 

Τέσσερις εργαζόμενοι θετικοί στον ιό

Must Read

Μετά την έκρηξη κρουσμάτων σε εργοστάσιο των Ψαχνών στην Εύβοια όπου μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκαν 18 κρούσματα κορωνοϊού, συναγερμός σήμανε σε ένα δεύτερο εργοστάσιο στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με το thestival, ένας εργαζόμενος του εργοστασίου εμφάνισε πυρετό και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Άμεσα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του από την οποία προέκυψε πως άλλοι τρεις συνάδελφοί του έως τώρα, είναι θετικοί στον ιό οι οποίοι ήταν ασυμπτωματικοί. Η διαδικασία της ιχνηλάτησης βρίσκεται και το προσωπικό υποβάλλεται σε τεστ, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει απολύμανση του εργοστασίου. 

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης τόνισε πως «πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς ο ιός χτυπά όλες τις πόρτες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This