Ανακοινώνουν νέο ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα! Έκτακτες συσκέψεις και νέα μέτρα στο τραπέζι

Αναμένεται δραματική αύξηση - Νέα μέτρα στο τραπέζι

Must Read

Μπορεί το χθεσινό αρνητικό ρεκόρ με 667 κρούσματα κορωνοϊού να προκάλεσε τρόμο, σήμερα όμως αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα κρούσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΕΟΔΥ θα ανακοινώσει σήμερα πολλά περισσότερα κρούσματα σε σχέση με αυτά που καταγράφηκαν χθες Τρίτη, γεγονός που αποδεικνύει ότι η πορεία της εξέλιξης της πανδημίας είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

Μέχρι στιγμής, ανακοινώθηκε έκτακτη σύσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη. Ο Περιφερειάρχης μάλιστα, δήλωσε σήμερα ότι σε  περίπτωση που δεν τηρηθούν τα νέα υγειονομικά μέτρα που θα επιβληθούν στην περιοχή, η Θεσσαλονίκη θα οδηγηθεί σε lockdown, κάτι το οποίο θα έχει σκληρές συνέπειες για την οικονομία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερωθεί για την κατάσταση μόλις επιστρέψει από την Κύπρο, τη στιγμή που το κυβερνητικό επιτελείο έχει ήδη ρίξει στο τραπέζι μέτρα όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ και η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This