Τέσσερα κρούσματα σε νοσηλευτικό προσωπικό στο Θεαγένειο – Κανονικά λειτουργεί το νοσοκομείο

Λαμβάνονται επιπλέον μέτρα προστασίας στο νοσοκομείο

Must Read

Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε νοσηλευτικό προσωπικό Κλινικής του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου τα κρούσματα εντοπίστηκαν την περασμένη Τρίτη μετά από μοριακό έλεγχο με PCR και αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλα τα αντίστοιχα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, με αποτέλεσμα την άμεση απομάκρυνση των τεσσάρων ατόμων από την εργασία, ενώ ταυτόχρονα έγινε και η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Η διοικήτρια του Θεαγενείου Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του νοσοκομείου από τον εντοπισμό των κρουσμάτων και πρόσθεσε ότι από τον Αύγουστο που άρχισαν να επιστρέφουν οι εργαζόμενοι από τις άδειες μέχρι σήμερα έχουν γίνει 800 τεστ στο προσωπικό, το οποίο εξακολουθεί να ελέγχεται κάθε φορά που επιστρέφει από άδεια.

Παράλληλα ανέφερε ότι θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι και ότι λαμβάνονται επιπλέον μέτρα προστασίας στο νοσοκομείο με την τοποθέτηση αντı-Covid παραθύρων στο φυλάκιο που βρίσκεται στην είσοδο του Θεαγενείου και την εγκατάσταση δεύτερης θερμοκάμερας εντός του Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This