Χαμός στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» με 15 γιατρούς θετικούς στον κορωνοϊό και κρούσματα ανάμεσα στους ασθενείς

Εστία διασποράς κορωνοϊού ο «Άγιος Σάββας»

Must Read

Στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» επικρατεί κινητικότητα μετά τον εντοπισμό 15 κρουσμάτων κορωνοϊού ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, αρχικά εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα μεταξύ του προσωπικού, ωστόσο από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι τα κρούσματα ανέρχονται σε 15. Επίσης, θετικοί βρέθηκαν και τέσσερις ασθενείς, καθώς και μια τουλάχιστον εργαζόμενη.

Τα κρούσματα βρέθηκαν σε διαφορετικούς χώρους της νέας πτέρυγας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για μεγαλύτερη διασπορά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του athina984 έκλεισε και το τμήμα προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του νοσοκομείου και ζητούν άμεσα μέτρα, καθώς όπως υποστηρίζουν, δεν έχει γίνει ακόμα απολύμανση. Όπως δήλωσε στο iEidiseis o πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας Καταραχιάς ζητούν να κλείσει άμεσα το νοσοκομείο. «Δίνουμε διορία μιας ημέρας για τη λήψη μέτρων, αλλιώς θα μπουκάρουμε στο υπουργείο Υγείας», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This