Τρίτη 15/6/2021

Φρίκη: Γνωστή δικηγόρος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ποιον καταγγέλει

Μπροστά σε ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκονται οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, πίσω από ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην παραλιακή οδό προς το Σούνιο.

Ενώ όλα έδειχναν άλλο ένα τροχαίο στην αιματοβαμμένη οδό, ένα εύρημα που φέρεται να περιήλθε στα χέρια των αστυνομικών, δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στο συγκεκριμένο τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα σημείωμα γραμμένο από την ίδια την δικηγόρο, με το οποίο προαναγγέλλει την αυτοκτονία της.

Έτσι, το φρικτό τροχαίο με το Nissan Ναβάρα που έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αντιμετωπίζεται πλέον με διαφορετική διάσταση. Η οδηγός του αυτοκινήτου είναι γνωστή δικηγόρος των νοτίων προαστίων και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Στο σημείωμα φέρεται να κατονομάζει πασίγνωστο πολιτικό στο χώρο της αυτοδιοίκησης, ως υπαίτιο του απονενοημένου διαβήματος στο οποίο προέβη. Οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας ήδη διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ