Φρίκη: Γνωστή δικηγόρος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ποιον καταγγέλει

Must Read

Μπροστά σε ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκονται οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, πίσω από ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην παραλιακή οδό προς το Σούνιο.

Ενώ όλα έδειχναν άλλο ένα τροχαίο στην αιματοβαμμένη οδό, ένα εύρημα που φέρεται να περιήλθε στα χέρια των αστυνομικών, δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στο συγκεκριμένο τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα σημείωμα γραμμένο από την ίδια την δικηγόρο, με το οποίο προαναγγέλλει την αυτοκτονία της.

Έτσι, το φρικτό τροχαίο με το Nissan Ναβάρα που έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αντιμετωπίζεται πλέον με διαφορετική διάσταση. Η οδηγός του αυτοκινήτου είναι γνωστή δικηγόρος των νοτίων προαστίων και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Στο σημείωμα φέρεται να κατονομάζει πασίγνωστο πολιτικό στο χώρο της αυτοδιοίκησης, ως υπαίτιο του απονενοημένου διαβήματος στο οποίο προέβη. Οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας ήδη διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This