Τρίτη 15/6/2021

Μάνα εγκατέλειψε το 2 χρόνων μωρό της που πάσχει από καρκίνο 

Το μικρό αγοράκι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «Χαμόγελου»

Το σκληρό πρόσωπο της μοίρας είδε από τις πρώτες μέρες που ήρθε στον κόσμο ένα αγγελούδι στην Κρήτη που εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του.

Ο  πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA, αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε το άτυχο αγοράκι το οποίο ζούσε σε άθλιες συνθήκες, ενώ έπασχε από καρκίνο: «Αν δεν πέθαινε από καρκίνο, θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε» δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Το δύο μόλις ετών αγγελούδι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «Χαμόγελου» μετά από παρέμβαση εισαγγελέα, ενώ έχουν ξεκινήσει πλέον οι απαραίτητες διαδικασίες για να υποβληθεί το μωρό σε μεταμόσχευση.

Η μητέρα εξαφανίστηκε και εγκατέλειψε το μωρό της να παλεύει μόνο του με την επάρατη νόσο, αφού δεν υπάρχει πατέρας ούτε συγγενείς. Πλέον η μοναδική οικογένειά του είναι το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μάλιστα, σε μια  περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν από δύο βράδια ο μικρούλης, όλοι οι άνθρωποι του οργανισμού –«όσοι το μεγαλώνουμε» ανέφερε ο πρόεδρος του Χαμόγελου- στάθηκαν δίπλα του σαν να είναι παιδί τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ