Μάνα εγκατέλειψε το 2 χρόνων μωρό της που πάσχει από καρκίνο 

Το μικρό αγοράκι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «Χαμόγελου»

Must Read

Το σκληρό πρόσωπο της μοίρας είδε από τις πρώτες μέρες που ήρθε στον κόσμο ένα αγγελούδι στην Κρήτη που εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του.

Ο  πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA, αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε το άτυχο αγοράκι το οποίο ζούσε σε άθλιες συνθήκες, ενώ έπασχε από καρκίνο: «Αν δεν πέθαινε από καρκίνο, θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε» δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Το δύο μόλις ετών αγγελούδι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «Χαμόγελου» μετά από παρέμβαση εισαγγελέα, ενώ έχουν ξεκινήσει πλέον οι απαραίτητες διαδικασίες για να υποβληθεί το μωρό σε μεταμόσχευση.

Η μητέρα εξαφανίστηκε και εγκατέλειψε το μωρό της να παλεύει μόνο του με την επάρατη νόσο, αφού δεν υπάρχει πατέρας ούτε συγγενείς. Πλέον η μοναδική οικογένειά του είναι το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μάλιστα, σε μια  περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν από δύο βράδια ο μικρούλης, όλοι οι άνθρωποι του οργανισμού –«όσοι το μεγαλώνουμε» ανέφερε ο πρόεδρος του Χαμόγελου- στάθηκαν δίπλα του σαν να είναι παιδί τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This