Θετικοί στον κορωνοϊό 2 εργαζόμενοι σε εκτροφείο βιζόν στην Καστοριά

Τα βιζόν δεν παρουσιάζουν κάποιο σύμπτωμα!

Must Read

Ύστερα από rapid tests στα οποία υποβλήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ οι εργαζόμενοι εκτροφείου μινγκ στην Καστοριά, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό δύο από τους εκτροφείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα, στο ίδιο εκτροφείο είχαν εντοπιστεί θετικοί στον κορωνοϊό ακόμη δύο εργάτες.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο ΕΟΔΥ διενέργησε σήμερα 77 τεστ σε εργαζομένους και ιδιοκτήτες εκτροφείων μινγκ στην Καστοριά, εκ των οποίων τα 2 τεστ βγήκαν θετικά. Πρόκειται για τα τεστ δύο εργαζομένων σε φάρμα που εκτρέφει 10.000 μάνες μινγκ με την ετήσια έτσι παραγωγή να υπολογίζεται σε 30.000-40.000 ζώα.

Τα βιζόν, ωστόσο, «δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και η κλινική τους εικόνα είναι άριστη, τουλάχιστον μέχρι στιγμής», όπως διαβεβαίωσαν, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Απόστολος Τσούκας και ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιο Συνδέσμου Γουνοφόρων Ζώων, Αθανάσιος Λάγγας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This