Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε στον ανακριτή ο τζιχαντιστής του Ελαιώνα και θα απολογηθεί αύριο 

Κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις

Must Read

Ο 27χρονος από την Συρία που έχει παραδεχθεί πως ήταν μαχητής του ISIS, ζήτησε από τον ανακριτή και πήρε, νέα προθεσμία για να απολογηθεί, καθώς εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και περιμένει να του διοριστεί συνήγορος.

Στον κατηγορούμενο για δύο κακουργήματα, που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις που φέρεται να διέπραξε εκτός της Ελλάδας, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και άμεση συνδρομή σε ανθρωποκτονία από δόλο ως τρομοκρατική πράξη.

Στη δικογραφία αναμένεται να ενσωματωθούν και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που εντοπίστηκαν στον οικίσκο της ανοιχτής δομής φιλοξενίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 27χρονος, που προσήχθη ενώπιον των αρχών την περασμένη Τετάρτη μετά από επεισόδιο με άλλους αλλοδαπούς στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα όπου διέμενε, φαίνεται να ομολόγησε πως ήταν ενταγμένος στον ISIS.

Παραδέχεται μάλιστα πως είναι αυτός που έχει καταγραφεί σε βίντεο να συμμετέχει σε ομαδική δολοφονία τεσσάρων ομήρων από μαχητές του ισλαμικού κράτους το 2014. Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, αποχώρησε από την τζιχαντιστική τρομοκρατική ομάδα το 2018, οπότε και ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγο και τα πέντε παιδιά τους μέσω Τουρκίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This