Με σκοινιά κατέβηκαν στο ΠΑΓΝΗ και στον «Άγιο Ανδρέα» οι…Άγιοι Βασίληδες (video)

Στον «Άγιο Ανδρέα» Άγιοι Βασίληδες ντύθηκαν οι Πυροσβέστες

Must Read

Μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ήθελε να περάσει ο Άγιος Βασίλης, στο ΠΑΓΝΗ, της Κρήτης, κατεβαίνοντας με σκοινιά από το γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής και από μπαλκόνι του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε ευχές για χρόνια πολλά και δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται και βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους αυτές τις γιορτινές ώρες. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος που παρακολούθησε τα όσα διαδραματίζονταν στο προαύλιο και στα μπαλκόνια του κτηρίου της Παιδοαιματολογικής και Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ ήταν πάρα πολύς, ενώ αρκετοί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα.

Με ένα πανό που έγραφε «Σας ευχαριστούμε που μας κρατάτε όρθιους. Δεν πιστεύαμε στους ήρωες μέχρι που γνωρίσαμε εσάς…» έστειλαν μήνυμα εμψύχωσης και θάρρους στους μικρούς μαχητές της ζωής.

Την συγκινητική αυτή πρωτοβουλία είχε η 7η ΥΠΕ Κρήτης και υλοποίησε για μια ακόμη χρονιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου με την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμινω».

Πυροσβέστες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες και στον «Άγιο Ανδρέα»

Αλλά και στην Πάτρα, πυροσβέστες της 6ης ΕΜΑΚ και του 1ου πυροσβεστικού σταθμού της πόλης δημιούργησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα ξεχωριστό εορταστικό κλίμα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», που σκόρπισε χαρά και συγκίνηση.

Οι πυροσβέστες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες και ξωτικά, κατέβηκαν με σχοινιά από την ταράτσα του επταώροφου κτιρίου στα μπαλκόνια των θαλάμων, μοιράζοντας δώρα, αλλά και χαρά στους ασθενείς.

Ο πρώτος Άγιος Βασίλης ανέβηκε στην καμινάδα του νοσοκομείου, ενώ οι υπόλοιποι και τα ξωτικά άρχισαν να κατεβαίνουν στα μπαλκόνια, όπου τους περίμεναν ασθενείς, οι συνοδοί τους και προσωπικό του νοσοκομείου, που ξέσπασαν σε χειροκρότημα στην θέα των πυροσβεστών.

Καθ’ όλη την διάρκεια αυτής εορταστικής «αποστολής», η πρόσοψη του κτηρίου φωτιζόταν από αστέρια, ενώ η μπάντα του δήμου Πατρέων παιάνιζε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This