Το ρουσφέτι ποτέ δεν πεθαίνει γιατί… εμβολιάζεται! Χάος με τις χάρες σε «εκλεκτούς»

Must Read

Καναλάρχης και γνωστοί δημοσιογράφοι του ομίλου του με… μέσον το σύζυγο της διευθύντριας του τμήματος εμβολιασμών του νοσοκομείου «Σωτηρία», έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού πρόσφατα, δίνοντας συνέχεια στους ανεξέλεγκτους εμβολιασμούς χωρίς λόγο, που ξεκίνησαν από… παρατρεχάμενους της Κυβέρνησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες που φέρνει στο φως το tvxs.gr εργαζόμενοι στο «Σωτηρία» λένε ότι όχι μόνο συνεχίζονται τα ρουσφέτια με τα εμβόλια, αλλά υπάρχει και τρομοκράτηση των μαρτύρων νοσηλευτών για να μη μιλήσουν γι’ αυτά που βλέπουν!

Γιατρός στο «Σωτηρία» είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα για το τι γίνεται: «Όλοι οι συνάδελφοι σε όλα τα νοσοκομεία, έχουν λογικά καχυποψία με όλα αυτά που έχουν συμβεί και είμαστε σίγουροι πως κατά 99% γίνονται καταχρήσεις με τα εμβόλια. Εμείς είδαμε με τα μάτια μας να εμβολιάζεται η κυβέρνηση και το Πεντάγωνο, πριν από εμάς. Έχουμε αποφασίσει να ζητήσουμε μέσω των οργάνων μας (ΕΙΝΑΠ και ΟΕΝΓΕ) τα μητρώα. Πρέπει να δούμε ποιοι εμβολιάζονται κατά προτεραιότητα. Δεν είναι δυνατόν να μην μας τα δίνουν».

Και για… κερασάκι στην τούρτα: «Τη Δευτέρα πήγαν με ραντεβού πολίτες να εμβολιαστούν στο νοσοκομείο και τους έδιωξαν λέγοντας τους πως τα εμβόλια έχουν τελειώσει».

Γιατρός από άλλο νοσοκομείο της Αθήνας μιλά για απόκρυψη στοιχείων: «Φυσικά και έχουν δικαίωμα οι συνάδελφοι να ζητήσουν τα μητρώα, αλλά  μπορεί να επικαλεστούν τα προσωπικά δεδομένα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κρύψουν τα πραγματικά στοιχεία. Εδώ κρατούσαν διπλά και τριπλά βιβλία για τα κρούσματα και τους θανάτους, γιατί να μην το κάνουν και με τα εμβόλια αυτό; Είναι εντελώς έωλη η διαδικασία ταυτοπροσωπίας των εμβολιασμένων, καθώς τους ζητείται μόνο το ΑΜΚΑ και όχι η ταυτότητα τους. Αυτό αφήνει μεγάλα περιθώρια κατάχρησης».

Βέβαια δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο νοσοκομείο στο οποίο «εξυπηρετούνται» οι… εκλεκτοί. Εργαζόμενοι του ΚΑΤ είπαν ότι προ ημερών εμβολιάστηκε γνωστός επιχειρηματίας, ενώ σύμφωνα με το tvxs, στα Ιωάννινα τοπικά στελέχη της ΝΔ μεσολαβούν για να εμβολιάζονται καθηγητές πανεπιστημίου.

Μάλιστα καθηγητής στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είπε: «Εδώ εμβολιάζονται όσοι και όσες έχουν πρόσβαση στα τοπικά στελέχη της ΝΔ. Γνωρίζουμε ότι έχουν εμβολιαστεί με αυτό τον τρόπο καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Όταν έγινε γνωστό, ότι μέσω του καθηγητή Κ. Συρίγου εμβολιάστηκαν συνάδελφοι καθηγητές από πανεπιστήμιο της Αθήνας, κάποιοι από εμάς αντιδράσαμε. Δεν  μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό το αίτημα, από τη στιγμή που οι συνάδελφοι στη μέση εκπαίδευση δεν εμβολιάζονται!»

«Εκλεκτοί» υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και εμβολιάζονται με τη δόση που περισσεύει (από πέντε δόσεις στο μπουκαλάκι ξαφνικά έγιναν έξι), καθώς σε κάποια νοσοκομεία συγκέντρωναν τις δόσεις που περίσσευαν για τα εμβόλια των «εκλεκτών».

«Άκουσα τώρα ότι έχει βγει οδηγία να συγκεντρώνεται το περίσσευμα, ώστε να εμβολιάζονται οι πολίτες που έχουν προτεραιότητα», σχολιάζει γιατρός νοσοκομείου της Αθήνας, ενώ άλλος γιατρός από το «Αττικό» λέει στο tvxs ότι «αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία διαφάνεια για το ποιος προηγείται και το ποιος έπεται. Όταν κληθήκαμε να εμβολιαστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, βρεθήκαμε ανάμεσα σε δεκάδες αγνώστους. Όταν ρωτήσαμε ποιοι είναι αυτοί, μας είπαν, ότι είναι διοικητικοί υπάλληλοι ενός Κέντρου Υγείας. Γιατί είχαν προτεραιότητα αυτοί σε σχέση με τις νοσοκόμες των νοσοκομείων που ασχολούνται με περιστατικά covid, δεν το απάντησε κανείς. Στην Κρήτη προτάχτηκαν οι υπάλληλοι της υγειονομικής περιφέρειας. Έκαναν το εμβόλιο πριν το κάνουν οι κλινικά εκτεθειμένοι. Αυτό ήταν ένα τοπικό ρουσφέτι. Επικρατεί το χάος, δεν υπάρχει καμία διαφάνεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This