Στα εμβολιαστικά κέντρα τα ευάλωτα άτομα, με έξοδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Θα αξιοποιηθεί το προσωπικό τού «Βοήθεια στο Σπίτι» και των ΚΑΠΗ

Must Read

Βοήθεια προς τα ευάλωτα άτομα, που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν στα κέντρα εμβολιασμού, προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό.

Το πώς θα γίνει αυτό εξηγεί ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιος Λιακόπουλος: «Στο πλαίσιο σχετικής κατεύθυνσης που δόθηκε από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, προχωρήσαμε στην οργάνωση ενός προγράμματος, ώστε να διευκολύνουμε ευάλωτους συμπολίτες μας οι οποίοι, είτε λόγω οικονομικών είτε λόγω άλλης φύσης προβλημάτων, δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με ίδια μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα. Στόχος μας είναι να θωρακίσουμε την υγεία των συμπολιτών μας, των μοναχικών ηλικιωμένων, των ατόμων με αναπηρίες, των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Κανείς μόνος. Κανείς αβοήθητος. Αυτή είναι η μέριμνά μας».

Για την υλοποίηση του προγράμματος μεταφοράς ευάλωτων πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα θα αξιοποιηθεί το προσωπικό τού «Βοήθεια στο Σπίτι» και των ΚΑΠΗ, και θα χρησιμοποιηθούν δύο οχήματα κι ένα ειδικό όχημα για τη μετακίνηση Ατόμων με Αναπηρία.

Οι πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με ίδια μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα θα μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310521576, 2310519584 και 2310550989 τις καθημερινές, από τις 08.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως τις 20.00, και κάθε Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This