Σε καλύτερη κατάσταση ο 9χρονος που βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου – Βγαίνει από τη ΜΕΘ

Ο 9χρονος Μάριος πλέον υποστηρίζεται μόνο από απλή μάσκα

Must Read

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από την ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο 9χρονος Μάριος, καθώς πλέον υποστηρίζεται μόνο από απλή μάσκα και αν όλο συνεχίσουν έτσι το επόμενο 24ωρο, θα μεταφερθεί σε απλή κλινική με περιστατικά covid.

Μάλιστα τώρα που είναι καλύτερα θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την κατάσταση του και ρώτησε τους γιατρούς αν η βαριά πνευμονία από την οποία νοσεί προκλήθηκε από τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί δεν είχαν φύγει λεπτό από το πλευρό του Μάριου και μάλιστα γίνονταν τουλάχιστον δύο τηλεδιασκέψεις την ημέρα με ειδικούς εντατικολόγους κι από άλλα νοσοκομεία της χώρας για να αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η αγωγή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 9χρονου, νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», είχε διαγνωστεί θετική στο μεταλλαγμένο στέλεχος κορωνοϊού, με αποτέλεσμα, όπως λένε, να κολλήσει τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά. «Της συζύγου ήταν ο μεταλλαγμένος ιός, άρα κι εμείς από τη σύζυγο κολλήσαμε, άρα από αυτόν θα είναι», είχε δηλώσει ο σύζυγός της. Σημειώνεται ότι παρόλο που τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας νόσησαν ελαφριά, ο 9χρονος παρουσίασε υψηλό πυρετό από την περασμένη Τετάρτη και πέντε μέρες μετά εισήχθη στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This