Σάββατο 24/7/2021

Εικόνες κατοχής στην Θεσσαλονίκη για ένα πιάτο φαΐ!

Εφιαλτική αντίθεση στις εικόνες της Ικαρίας και της Θεσσαλονίκης

Την ώρα που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδίζονται από το φαγοπότι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, και τις ουρές τον παρατρεχάμενων, πολύ σοβαρές εικόνες που προκαλούν θλίψη αποτυπώθηκαν στο φωτογραφικό φακό του Thes.gr στην Θεσσαλονίκη.

Οι εκατοντάδες πολίτες που έτρεξαν για να πάρουν ένα πιάτο φαΐ από επιχείρηση εστίασης η οποία αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν γεύματα στους πολίτες, δείχνουν ότι τα πράγματα στη χώρα δεν πάνε καθόλου καλά. Για την ακρίβεια, είναι εικόνες που έχουμε να ζήσουμε χρόνια στην Ελλάδα και παραπέμπουν μάλλον σε συσσίτια εφιαλτικών περιόδων για την πατρίδα μας.

Οι εικόνες διαδραματίστηκαν στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πολίχνη, από πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να λάβουν δωρεάν φαγητό.

Συγκεκριμένα, ένας – άξιος πραγματικά – ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης αποφάσισε να προχωρήσει σε μία εξαιρετικά ευγενική χειρονομία και να μοιράσει δωρεάν φαγητό στους κατοίκους της περιοχής. Μαζί με αυτή την ενέργεια, φάνηκε και η γύμνια του κράτους και η μαγική εικόνα που δυστυχώς προωθούν τα ΜΜΕ.

9C2ABCB2 B2C2 4C1F A54A AA2F9BC6EA10 AA37F9CC 323B 4989 822C 173CB373EB74

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ