Φωτιά στο ΚΥΤ του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο: Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε Αττική και Πελοπόννησο (video)

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης μετέβησαν στο ΚΥΤ

Must Read

Πυρκαγιά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο του ΑΔΜΗΕ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών στην Αττική και την Πελοπόννησο. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της ΓΓΠΠ έσπευσαν στο σημείο.

Σε πορεία αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και στις περισσότερες περιοχές της Αττικής βρίσκεται ο ΑΔΜΗΕ σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν.

Το ΚΥΤ Κουμουνδούρου είναι νευραλγικό σημείο για την ηλεκτροδότηση, γι’ αυτό το λόγο η βλάβη επηρέασε τόσο το κέντρο της Αθήνας, Δυτικά και Νότια προάστια όσο και μεγάλο μέρος της Πελοποννήσου.

Αρμόδιες πηγές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν ότι δεν υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές από την πυρκαγιά. Βέβαια, το τι γίνεται με τα πιθανόν τοξικά υλικά που βρίσκονται πλέον στην ατμόσφαιρα, είναι ακόμα άγνωστο.

 Οι διακοπές ρεύματος επηρέασαν μεγάλο μέρος της Πελοποννήσου (περιοχές σε Μεσσηνία, Κορινθία, Λακωνία, Αργολίδα), τον Πειραιά, τα δυτικά προάστια και το κέντρο της Αθήνας.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης μετέβησαν στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου.

Η φωτιά ήταν ορατή πίσω από το όρος Αιγάλεω και σε πολλά σημεία της Αττικής που βρίσκονται κοντά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This