Έκκληση! Μήπως γνωρίζετε τον άνδρα που παρασύρθηκε από φορτηγάκι στην Αχαρνών;

Φωτογραφία της ΕΛ.ΑΣ. με το χαρακτηριστικό μπρελόκ στα κλειδιά του

Must Read

Την οικογένεια ή τους οικείους του άνδρα που τραυματίστηκε σοβαρά από φορτηγάκι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Ο άνδρας ηλικίας 45 ετών, κινούνταν πεζός, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά επί της οδού Αχαρνών ο.α 94, περιοχής Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Ο τραυματίας αγνώστων στοιχείων, είναι ηλικίας περίπου 45 ετών, με κοντά μαύρα μαλλιά και κοντά λευκά γένια, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος δερμάτινο μπουφάν, γαλάζιο φούτερ, μαύρο τζιν παντελόνι και έφερε μαζί του ένα ζευγάρι κλειδιών με μπρελόκ και ένα πακέτο τσιγάρα μάρκας «BURTON BLUE». H αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από τα κλειδιά του.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209 και 210-5284059.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This