«Ποιο καπελάκι μου; Τη μασκούλα μου!»: Μάρω Κοντού και Γ. Κωνσταντίνου απολαυστικοί σε νέο σποτ για τον εμβολιασμό (video)

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής» τονίζει το Υπουργείο Υγείας

Must Read

Πρωταγωνιστές σε ένα απολαυστικό νέο σποτ για τον εμβολιασμό ο Γιώργος Κωνσταντίνου με τη Μάρω Κοντού

Δύο λατρεμένοι ηθοποιοί του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού, είναι οι πρωταγωνιστές του νέου σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, που έχει προχωράει -σχεδόν- ακάθεκτος. Πρόκειται για μέρος της σχετικής καμπάνιας του υπουργείου Υγείας, με κεντρικό σύνθημα -μήνυμα για όλες τις ηλικιακές ομάδες- «το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής».

Το σποτ ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται όλο προσμονή, ο καθένας στο σπίτι του, προκειμένου να δώσουν ραντεβού κοντά στο εμβολιαστικό κέντρο, για να κάνουν το πολυπόθητο εμβόλιο. Μάλιστα, στο σποτ του υπουργείο Υγείας γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο περίφημο… καπελάκι του κ. Κωνταντίνου. «Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι; Τη μασκούλα μου!», ακούγεται να λέει ο καταξιωμένος ηθοποιός μας, την ώρα που κατευθύνεται στην έξοδο, ενώ το τραγούδι της αξέχαστης Σοφίας Βέμπο «Καινούρια τώρα Ζωή» που ακούγεται καθ’ όλη τη διάρκεια του σποτ, μας μεταφέρει νοερά σε άλλες, μακρινές εποχές όπου μπορούσαμε να αγκαλιαστούμε άφοβα

  • Δείτε το… βγαλμένο «από τα παλιά» σποτάκι:

https://youtu.be/HW94_9rdtg8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This