Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Θετική στον κορωνοϊό 39χρονη νοσηλεύτρια – Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Αιχμές και ερωτήματα για τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων, αφήνει η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Χαλκίδας, Ιωάννα Ιωάννου, μετά τη διάγνωση 39χρονης νοσηλεύτριας του νοσοκομείου με κορωνοϊό.

Η 39χρονη νοσηλεύτρια που εργαζόταν στη κλινική covid-19 βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είχε κάνει το εμβόλιο και η διαδικασία της ιχνηλάτησης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της προέδρου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας

«Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι ρίχνουν τις ευθύνες στην νοσηλεύτρια που βγήκε θετική στον κορωνοϊό, θέλοντας να κρύψουν τις δικές τους, εγκληματικές ευθύνες. Η νοσηλεύτρια εδώ και 10 ημέρες μετακινήθηκε από το τμήμα της, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, στην κλινική covid του νοσοκομείου. Ρίχτηκε στη μάχη, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με συνεχόμενες βάρδιες και σε χώρους που δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους, όπως έχει καταγγείλει ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Ποιος ρώτησε αυτούς τους ανθρώπους που μετακινήθηκαν, αν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή αν έχουν κάνει πρόσφατα χειρουργεία;

Αλήθεια την νοσηλεύτρια την υπέβαλαν σε τεστ ή ζήτησε μόνη της να εξεταστεί, όπως ακούγεται; Ας μας πουν αν έχουν εξετάσει όλους τους εργαζόμενους….αν κάνουν τακτικά και επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλο το προσωπικό και με ποιες προϋποθέσεις βγάζουν σε καραντίνα εργαζόμενους.

Τώρα φταίει η νοσηλεύτρια, την προηγούμενη φορά έφταιγε η γιατρός που πάλευε να σώσει τους ασθενείς στην κλινική covid και όπως είπαν δεν πρόσεχε…επίσης έφταιγε ο τάδε διοικητικός που δεν πρόσεξε ή ο δείνα συνάδελφος που κόλλησε εκτός νοσοκομείου…

Γιατί το έχουμε ακούσει και αυτό….ότι κάποιοι κόλλησαν εκτός νοσοκομείου…λες και ξέρει ο καθένας που και πως κόλλησε…!! Βέβαια οι μόνοι που δεν φταίνε είναι αυτοί που κινούν τα νήματα στο χώρο…αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις!!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ