Νοσοκομείο Χαλκίδας: Θετική στον κορωνοϊό 39χρονη νοσηλεύτρια – Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Must Read

Αιχμές και ερωτήματα για τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων, αφήνει η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Χαλκίδας, Ιωάννα Ιωάννου, μετά τη διάγνωση 39χρονης νοσηλεύτριας του νοσοκομείου με κορωνοϊό.

Η 39χρονη νοσηλεύτρια που εργαζόταν στη κλινική covid-19 βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είχε κάνει το εμβόλιο και η διαδικασία της ιχνηλάτησης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της προέδρου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας

«Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι ρίχνουν τις ευθύνες στην νοσηλεύτρια που βγήκε θετική στον κορωνοϊό, θέλοντας να κρύψουν τις δικές τους, εγκληματικές ευθύνες. Η νοσηλεύτρια εδώ και 10 ημέρες μετακινήθηκε από το τμήμα της, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, στην κλινική covid του νοσοκομείου. Ρίχτηκε στη μάχη, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με συνεχόμενες βάρδιες και σε χώρους που δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους, όπως έχει καταγγείλει ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Ποιος ρώτησε αυτούς τους ανθρώπους που μετακινήθηκαν, αν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή αν έχουν κάνει πρόσφατα χειρουργεία;

Αλήθεια την νοσηλεύτρια την υπέβαλαν σε τεστ ή ζήτησε μόνη της να εξεταστεί, όπως ακούγεται; Ας μας πουν αν έχουν εξετάσει όλους τους εργαζόμενους….αν κάνουν τακτικά και επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλο το προσωπικό και με ποιες προϋποθέσεις βγάζουν σε καραντίνα εργαζόμενους.

Τώρα φταίει η νοσηλεύτρια, την προηγούμενη φορά έφταιγε η γιατρός που πάλευε να σώσει τους ασθενείς στην κλινική covid και όπως είπαν δεν πρόσεχε…επίσης έφταιγε ο τάδε διοικητικός που δεν πρόσεξε ή ο δείνα συνάδελφος που κόλλησε εκτός νοσοκομείου…

Γιατί το έχουμε ακούσει και αυτό….ότι κάποιοι κόλλησαν εκτός νοσοκομείου…λες και ξέρει ο καθένας που και πως κόλλησε…!! Βέβαια οι μόνοι που δεν φταίνε είναι αυτοί που κινούν τα νήματα στο χώρο…αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις!!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This