Κλειστός από τις 16:30 ο σταθμός μετρό Σύνταγμα, λόγω μιας ακόμη συγκέντρωσης υπέρ του Δ. Κουφοντίνα

Must Read

Κλειστός με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. θα παραμείνει και σήμερα το απόγευμα ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα», λόγω της αποψινής συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από τις 16:30 το απόγευμα της Πέμπτης το μετρό θα περνάει από τον σταθμό δίχως να πραγματοποιεί στάση, καθώς στις 18:00 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του κρατουμένου απεργού πείνας και πρώην μέλους της 17Ν.

Θυμίζουμε πως σήμερα απορρίφθηκαν ομόφωνα από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών και τα δύο αιτήματα που κατέθεσε η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, για την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This