Πρόστιμο 300 ευρώ στον πατέρα που βρήκε τον δράστη ξυλοδαρμού της καρκινοπαθούς κόρης του (video)

Απίστευτο! Καμπάνα στον πατέρα που βρήκε τον δράστη αλλά δεν είχε στείλει... SMS!

Must Read

Πρόστιμο 300 ευρώ επέβαλλαν οι Αρχές στον πατέρα που βοήθησε να συλληφθεί ο δράστης που χτύπησε με απίστευτη αγριότητα την κόρη του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η 22χρονη κοπέλα που δίνει μάχη με τον καρκίνο, βρισκόταν με την παρέα της στο πάρκο Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη την 6η Μαρτίου, όταν ξαφνικά δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν άγνωστο για ασήμαντο λόγο. «Άρχισε να την χτυπάει στο στήθος, στην κοιλιά, κλωτσιές, μπουνιές…» περιέγραψε ο πατέρας, της Δημήτρης Βαρβιτισώτης στην κάμερα του Spartanews.gr.

Πρόστιμο γιατί δεν είχε στείλει SMS

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σπάρτης και ο πατέρας αφού υπέβαλλε μήνυση, έμαθε τον τόπο κατοικίας του δράστη και έσπευσε στο σημείο καλώντας την αστυνομία προκειμένου να μην παρέλθει το αυτόφωρο. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην οικία του δράστη όπου τους περίμενε ο πατέρας, όμως όπως καταγγέλει ο ίδιος του έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν είχε στείλει SMS μετακίνησης. «Με ρώτησαν ”έχεις στείλει μήνυμα”; και τους απάντησα ”δεν ήξερα τι μήνυμα να στείλω” » αναφέρει ο πατέρας μιλώντας στο T-Live.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελία, ενώ στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημερομηνία της δίκης.

https://vimeo.com/524245638

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This