Σάββατο 31/7/2021

Σε σταθερή κατάσταση η κατάσταση της υγείας του 30χρονου ψυχολόγου που δαγκώθηκε από κόμπρα

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 30χρονου ψυχολόγου που δαγκώθηκε από κόμπρα. Μάλιστα χθες το απόγευμα οι γιατροί στη ΜΕΘ του Αγίου Σάββα ξύπνησαν για λίγο τον 30χρονο και τον έθεσαν ξανά σε καταστολή, ακολουθώντας μικρά και προσεκτικά βήματα μέχρι να σιγουρευτούν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο υποτροπής.

Μετά την χορήγηση του αντιδότου χθες το πρωί, το οποίο έφτασε με ιδιωτική πτήση από την Κύπρο, οι γιατροί δηλώνουν συγκρατημένη αισιοδοξία και περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα για να βγουν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την πορεία της υγείας του.

Την ίδια ώρα οι Αρχές καλούνται να δώσουν απαντήσεις σχετικά με το πώς προμηθεύτηκε ο 30χρονος ψυχολόγος την άκρως επικίνδυνη Ινδική κόμπρα «Naja Kaouthia» την οποία κρατούσε ως κατοικίδιο στο διαμέρισμα του, στο Ζωγράφου, μέσα σε ειδικό κλουβί, το οποίο ωστόσο δεν εμπόδισε το ερπετό να τον δαγκώσει όταν εκείνος προσπάθησε να την ταΐσει με κάποιο τρωκτικό που αγόρασε από Pet Shop.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ