Οι 11 καταθέσεις γιατρών και γονέων «καίνε» το «τέρας» του Παίδων που ασελγούσε σε ανήλικα

Τι είδαν οι γιατροί που συνεργάστηκαν μαζί του

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι ένας 50χρονος τραυματιοφορέας ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων. Το «τέρας» που άγγιζε τα σώματα των ανήλικων παιδιών που ήταν ανίκανα να αντισταθούν και να φωνάξουν βοήθεια, συνελήφθη το Σάββατο μετά από έφοδο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους.

Ο 50χρονος τραυματιοφορέας κατηγορείται σε σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 8 χρόνων, τα οποία είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Ακόμη, του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Καταθέσεις – «φωτιά»

Την ίδια στιγμή, έντεκα καταθέσεις – «φωτιά» από γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων αλλά και από γονείς των ανήλικων παιδιών, «καίνε» τον τραυματιοφορέα ο οποίος αρνείται τα πάντα. Στις καταθέσεις τους οι γιατροί περιέγραψαν όσα είδαν στις 29 Ιανουαρίου όταν ο 50χρονος φέρεται να κακοποιήσε τα δύο κοριστάκια κατά τη διάρκεια καθετηριασμού και ενώ ήταν αναίσθητα. Όπως περιέγραψαν οι γιατροί, ο ρόλος του τραυματιοφορέα ήταν να κρατάει τα πόδια των παιδιών για να μένουν ακίνητα σε περίπτωση που εμφανίσουν σπασμούς  κατά την διάρκεια της εξέτασης. 

Τα θύματα του δύο κοριτσάκια 6 και 8 χρόνων

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού, το οποίο κατήγγειλαν δύο γιατροί, που είδαν τον 50χρονο άνδρα να έχει το χέρι του στα γεννητικά όργανα του παιδιού, ενώ εκείνο ήταν σε αναισθησία! «Ενώ το παιδί ήταν υπό γενική αναισθησία και ακάλυπτο και η ίδια βρισκόταν σκυφτή, σε θέση δεξιόθεν πλαγίως της ασθενούς, όταν όρθωσε το σώμα της, είδε τον τραυματιοφορέα να αποσύρει γρήγορα το χέρι του από το αιδοίο του παιδιού… Κατόπιν της δημιουργήθηκε η αίσθηση πως η απότομη απόσυρση του χεριού του τραυματιοφορέα από το αιδοίο του παιδιού οφείλεται στο γεγονός ότι το μάτι της είχε πέσει πάνω στο χέρι του» περιγράφει στην κατάθεσή της, στο πλαίσιο της ΕΔΕ, μια ειδικευόμενη γιατρός.

Το δεύτερο θύμα του διεστραμμένου 50χρονου ήταν ένα 8χρονο, το οποίο επίσης είχε μπει στη διαδικασία της αναισθησίας και ήταν ανήμπορο να αντιδράσει. Μια νοσηλεύτρια διαπίστωσε την ύπαρξη αίματος κοντά στα γεννητικά όργανα του παιδιού, ενώ είδε ότι το ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας είχε παρόμοιο χρωματισμό!

Από πλευράς του ο 50χρονος τραυματιοφορέας ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών και χωρισμένος, ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζονται και ότι έως τώρα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This