Δευτέρα 2/8/2021

Ευαγγελισμός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατρών και νοσηλευτών για τη στέρηση μισθού σε γιατρό (video)

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι τιμωρούνται επειδή κατήγγειλαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο νοσοκομείο.

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» έπειτα από την στέρηση μισθού που επιβλήθηκε στους ειδικευόμενους, από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

5272835 scaled

Οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται η διοίκηση τους τιμωρεί, διότι καταγγέλλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο νοσοκομείο, για τα οποία ζητάνε άμεση λύση, καθώς τίθεται θέμα προστασίας της υγείας των ασθενών αλλά και των ίδιων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο γιατρός Νίκος Σκούφογλου στον σταθμό «Κόντρα», η διοίκηση του επέβαλε ποινή στέρησης μισθού 5 ημερών και σε συνάδελφο του για 15 ημέρες, διότι εθεάθησαν να μη φορούν σωστά τη μάσκα τους κατά τη διάρκεια εφημερίας. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν έθετε σε κίνδυνο κανέναν από αυτούς που βρισκόταν στο νοσοκομείο.

5272841 scaled

Ο κ. Σκούφογλου παράλληλα επισήμανε ότι στο εν λόγω νοσοκομείο δεν λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τους ασθενείς και τους υγειονομικούς, γεγονός το οποίο οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι ειδικευόμενοι του Νοσοκομείου, έχουν αναφέρει στην διοίκηση και γι’ αυτό το λόγο τιμωρούνται.

5272845 scaled

Στην απόφαση της διοίκησης αναφέρεται πως οι ποινές στους δυο γιατρούς επιβλήθηκαν «για απρεπή και επιθετική συμπεριφορά στο πρόσωπο του αναπληρωτή διοικητή» και για «απείθεια». «Να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας προς τους εκπροσώπους της διοίκησης του νοσοκομείου», συμπληρώνεται.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ