Αναστάτωση στη Λαμία λόγω των 57 κρουσμάτων σε νεοσύλλεκτους!

Αν και έχουν ανιχνευθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου, εντούτοις «χρεώνονται» ως κάτοικοι της περιοχής

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λαμία, λόγω των δεκάδων κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν καταγραφεί στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), μεταξύ των οποίων και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ).

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το τελευταίο τριήμερο στο ΚΕΥΠ φέρεται να έχουν ανιχνευθεί 57 κρούσματα μεταξύ νεοσυλλέκτων, περιστατικά τα οποία διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Ελληνικός Στρατός, χωρίς νοσηλείες εκτός στρατοπέδου ή στρατιωτικού νοσοκομείου. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους πρόκειται για περιστατικά ασυμπτωματικά ή ασθενών που περνούν ήπια τη νόσο, χωρίς, μέχρι στιγμής, να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Επισημαίνεται πως το υγειονομικό πρωτόκολλο του Στρατού περιγράφεται ως πιο αυστηρό. Στις οδηγίες του ΓΕΕΘΑ αναφέρεται ότι οι στρατεύσιμοι που ανιχνεύονται μετά την κατάταξή τους θετικοί, παραμένουν κανονικά σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίαση τους εντός του στρατοπέδου, εκτός κι αν είναι κάτι πιο σοβαρό.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως τα εν λόγω κρούσματα «χρεώνονται» στη Λαμία, ως κάτοικοι της περιοχής, γεγονός που, αφενός έχει κατεβάσει σημαντικά τη διάμεση ηλικία των κρουσμάτων, ενώ έχει ανεβάσει και τον αριθμό των μολύνσεων!

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This