Παρασκευή 14/5/2021

Ανθοδέσμη στο μαιευτήριο με ευχές και «καρφιά» από την ερωμένη

«Πάγωσε» η μητέρα όταν είδε την κάρτα

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχτηκε η πιο όμορφη ημέρα στη ζωή μιας νέας μητέρας, που έφερε στον κόσμο το μωράκι της σε μαιευτήριο στην πόλη της Λάρισας, καθώς λίγες ώρες μετά δέχτηκε ένα «δώρο» που της «έκοψε» το γέλιο από την ερωμένη του άνδρα της!

Η απίστευτη ιστορία, που μονοπωλεί τις συζητήσεις στην πόλη και όχι μόνο, εκτυλίχτηκε στην κλινική όπου η γυναίκα γέννησε το μωρό της. Συγκεκριμένα, την ώρα που η ίδια και ο σύζυγός της έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας με την έλευση του νεογέννητου, αποφάσισαν να δουν από ποιους είχαν δεχτεί δώρα και λουλούδια, αφού το δωμάτιο είχε γεμίσει με γλάστρες, τσάντες και ανθοδέσμες.

Ήθελε να σπείρει τη διχόνοια

Ωστόσο, μία από τις ανθοδέσμες έκρυβε ένα σημείωμα που έμελλε να αμαυρώσει το χαρμόσυνο γεγονός και να φέρει «σύννεφα» στην οικογένεια! Πρόκειται για μια κίνηση που δεν ήταν ούτε συμβολική ούτε γεμάτη αγάπη, αλλά είχε πρόθεση να στενοχωρήσει τη λεχώνα και να σπείρει τη διχόνοια στο ζευγάρι.

Οπως έγινε γνωστό, η καρτούλα που συνόδευε την ανθοδέσμη έγραφε τις καθιερωμένες ευχές, του τύπου «να σας ζήσει και να είναι ευτυχισμένο το παιδί σας, να το δείτε όπως ποθείτε», ωστόσο έκλεινε με την εξής φράση: «Εύχομαι να ήμουν εγώ η μητέρα του παιδιού»! Μάλιστα, στην αρχή της φράσης ανέφερε το όνομα του πατέρα του βρέφους, πράγμα που έκανε τη γυναίκα να «παγώσει» και, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ